שמאלנים תתעוררו

r a n19

New member
שמאלנים תתעוררו

איראן-סוריה-חיזבאללה-חמאס-פת"ח-גיאהד הנאצי-החזית העממית-אש"ף=רוצים לשחרר כל סנטימטר מ"פלשתין" ערביי ישראל-הבדואים בנגב=משתלטים על אלפי דנומם אדמה בונים בנייה בלתי-חוקית(למה לא הורסים להם?) הם מביעים את תמיכתם בגלוי בחיזבאללה ובחמאס ומיחלים להשמדת" היישות הציונית" ומקבלים את כל התנאים הסוציאלים על חשבוננו. שמאלנים תתעוררו כי גם אתם תושמדו מהפצצה של הפרסי!!!!!!!!!!

niv1990

New member
../images/Emo6.gif

ואתה השמר לך מפני האשורים-סינים-נורווגים-צפוןאפריקאים-קומוניסטים-יפנים-פשיטסים-פורטוגלים, הם מאוד מסוכנים.

זסבה5

New member
נשק ביולוגי הכי מסוכן

שמאלנים, נשק ביולוגי יעשה את הילדים שלכם חולים . תילמדו מה פירוש "ביולוגיה" . לאיראן יש נשק ביולוגי . הרי אתם רוצים שהילד שלכם יהיה עורך-דין .. תחשבו איזה ילד אוטיסט יהיה לכם בגלל הפצצה האיראנית המתקרבת.... תחשבו שאולי תחזרו לגרמניה הנאצית .... ברררר.... מהר למרזל !!!!

S h a y D u

New member
למה שלא

תענה פעם אחת לעניין ותאמר את מה שאתה חושב בצורה מנומקת במקום להתייחס בציניות. אם אתה לא מסכים אם דעה מסויימת של מישהו, תרשום פשוט נימוק משכנע...

S h a y D u

New member
בעיניו היא כן עניינית...

אז למה להתחכם ולענות בציניות במקום להסביר ולנמק למה היא לא עניינית?.. אולי ככה בעצם תוכלו לפקוח את עיניו...

סלוניק

New member
כותבים אשר מנסים לעשות דמוניזציה

לצד השני, או יותר נכון תעמולת דה-לגיטימציה, הם מכורח הגדרתם כותבים בלתי ענייניים (שכן, אם מנסים להציג נקודת הנחה שהצד השני משקר אין טעם לנסות להגיע לדיון ענייני נגדו).

סלוניק

New member
תגיד

אם אני אקלל אותך זה עדיין ייחשב ענייני ולגיטימי רק בגלל שאני מביע את דעתי?

Continuum

New member
כמו שכבר כתבתי

ההגדרה של "טרול" היא מאוד מעורפלת וכן ההגדרה שלך ל"הודעות לא ענייניות".

Continuum

New member
לא בהכרח..

אני אתן דוגמה: במידה למשל ויכולת הבנת הנקרא הרדודה ביותר של חבר פורום מונעת ממנו ממש בפועל לתפוס את מה שכתבת ואת טיעוניך, אז העובדה הזאת היא חלק בלתי נפרד מהדיון עצמו שיש לה מקום ע"ג הפורום. זה לאו דווקא מעיד על תוכן דבריו, אלא מבטל את תוקף עצם כתיבתם - ואין כאן שום כשל.

iknow

New member
לא ניתן להשתמש באופן יעיל בנשק

ביולוגי בעזרת פצצה או טיל. בעיקר, כי הוא ביולוגי ומושמד מיידית. נשק כימי, לעומת זאת, מפחיד אותי מעט יותר.

למעלה