שמאלנים כנסו

Haemek

New member
למה? ולשוורץ יש לך סובלנות?

למה הצביעות וגילגול העיניים? יש לך גם את זה וגם את זה. שניהם נמנעים מלפגוע בחוקי הפורום, אז למה ההתלהמות לחסום?

revengen

New member
צביעות?? לא נראה לי

איני תומך בדעותיו של שוורץ (למען האמת אין לי מושג למה אתה חושב ככה..) אך שוורץ נכנס ומביע את דעתו פה בפורום כמו שאדון "אהרן תמוז" עושה זאת כבר הרבה זמן. יכול להיות שלאנשים שי דעות מופרכות קיצוניות מטורפות וכו'..אך אלה דעותיהם..אתה לא מסכים עם דעתו של שוורץ? אל תסכים! אבל אין חוק נגד כתיבת דעה גם היא קיצונית. אותו בן אדם פה למעלה לא נכנס כדי לפתוח בדיון הוא בא לעורר פרובוקציה טהורה ...על זה לחסום. אני לא מדבר על חסימה עקב הגזענות הזו "ערבים החוצה" בפורום שמאלני.

Fasz

New member
מה עם דיבורים על מהפכות מרקסיסטיות?

ייתכן ומילות שוורץ מלוות במתק ספתיים, ובהסברים פסאודו-אקדמיים, אך מהות הודעותיו זהה למהות הודעותיו של מר רן19, מתלכדת ומתכנסת אל תוך ביטוי אחד אשר יתאים לרוח דברים אלה - קיצוניות. עליכם להחליט האם עקרונות הדמוקרטיה, מתוקף היותה ערך עליון בעולמינו, חלים על אנשים בעלי אג'נדה הכלולה במארגכם האידיאולוגי, או על כלל המבקרים בפורום.

RED1917

New member
Fasz

היש לך ספק כי כך היא תנועה פשיסטית? וכי מצד שני האנטי תזה לפשיזם היא המהפכה של מעמד הפועלים וההשקפה המרכססיטית היא הביטוי העקבי לאינטרס ההיסטורי של מעמד הפועלים בשחרורו המעמד והאנוושת מהקפיטליזם החולה והרקוב? כאשר אתה משווה את האנטי תיזה לפשיזם עם הפשיזם, אתה מגלה רבות על עמדותיך. איני יודע מהי השכלתך הפוליטית ועד כמה אתה יודע היסטוריה, אולם הפשיזם עלה לשלטון באיטליה ובגרמניה ובספרד בדיוק משום שאנשים כמוך שטענו כי הפשיזם והיפוכו המרקסיזם הם זהים בסופו של דבר העדיפו את הפשיזם, משום שהפשיזם בסופו של דבר הנה תופעה פוליטית שנועדה לשמר את הקפיטליזם כנגד מעמד הפועלים. הימין הפוליטי מסוגך בימים של יציבות פוליטית אינו פשיזם, אולם בימים של איום על המעמד השליט על ידי הקורבנות של מעמד זה מעמד העובדים, מעמד הביניים המתרושש והמוני העניים, די ברור לשנינו היכן תתיצב לא כן?

Fasz

New member
מר שוורץ היקר,

איני נוטה להתייצב בשום צד שהוא, אינני 'מאמין' בשום דבר. אני יודע דברים - דברים קטנים, לא את תשעת בליון השמות של אלוהים - מנסיון. אבל אין לי אמונות. האמונה עומדת בדרכה של הלמידה והרציונל האנושי. תנועת כ"ך, הינה תנועת ימין קיצוני, הדבר נכון, ואין לי כל ספק בכך. אך ההבדל ביני לבינך, מודגש בתגובות לשרשור הזה. אין לי, אישית, כל בעיה עם אנשי כ"ך מתלהמים המקריאים בריש גלי את האידיאולוגיה שלהם - הזויה ככל שתהיה. בדיוק כמו שאין לי שום בעיה באשר להודעותייך - על אף היותך מרקסיסט, מר שוורץ, אין לי שום בעיה, שתנתב את כל המלל אשר אתה נוטה לכתוב בפורום דנן, בהודעות על גבי הודעות על גבי הודעות. כל עוד לא תקראו לרצח, או המרדה,ממני, לא תשמע כל התנגדות. איני מעדיף את הפאשיזם מר שוורץ, ולא אעדיפו על פני החירות, הצדק והדמוקרטיה. איני מאמין שההסטוריה תכריח אותי לבחור, בין המרקסיזם, לפאשיזם, שכן בסופו של דבר, חירותי וזכויותי ישללו ממני, כך מה יהיה ההבדל הגדול? במידה ואיאלץ לבחור, אבחר שלא לבחור כלל, ואהווה מוקד לפרובוקציות כלפי שני הצדדים, ואפתח במסע התעמרות והתרסה אגרסיבי. מדוע אתה חושב שהפאשיזם פועל לטובתם של בעלי ההון? לא היה זה הפאשיסט פרנקו שהחרים רכושם של עשירי ספרד וזרק רבים מהם לים? לא היה זה מוסוליני אשר הלאים את כל רכושם? בסופו של דבר, כל שיש לאותם "בעלי הון", הוא רכושם. רכוש, ניתן להלאים בקלות, ואת דרכי תעבורתו, ניתן לנתב בקלות. בעלי ההון מעולם לא היוו כוח פעיל בשימור משטרים פאשיסטיים, ובטח שלא משטרים קומוניסטים.

revengen

New member
ממש לא

יכול להיות ששורץ קיצוני , מטורף, מה שלא תרצה לקרוא לו. אבל אדון שוורץ מגיע לפה וכותב הודעות הודעות של 1000 שורות , הודעות שמשקפות את דעתו ולא באים להציק לכולם הוא מביע את דעתו בדיוק כמו שאתה או אחרים מביעים את דעתם. אבל לבוא לפה לצרוח "שמאלנים כנסו!!!!!!!!!1 חזית יוהידת לאומית!!!!!!!!!" זה לא נקרא לפתוח בדיון, זה לא נקרא הודעות עניינית זה נקרא פרובוקטור..עם פרובוקציה...

Haemek

New member
איפה פה הפרובוקציה? מה הפרובוקציה?

כנראה שמה שהאיש הזה אומר לא מוצא חן בעיניך והרי לך "פרובוקציה". מגלגל עיניים,אבוי, לחסום!!!!!!!!! אתה סתם צנזור מימי הביניים שמבקש לחסום בעלי דעות שלא מתאימות לדעותיך. בוז!

revengen

New member
"בוז" תגיד לכלב שלך , לא לי

לא משנה מי האיש ומה האיש לבוא לפורום מ-פ-ל-ג-ת ה-ע-ב-ו-ד-ה (אם שכחת!!! זו גם מפלגת שמאל!!!) ולצרוח בקולי קולות "שמאלנים כנסו!!!!1 חזית לאומית יהודית!!! (בלה בלה בלה) " זה לא דיון, לא פתיחה בדיון , לא דעה , לא כלום! זהו פרובוקטור טהור שהגיע למפלגת העבודה כדי אלא מה לעורר פרובוקציה. מצדי שהיה צורח "ימני כנסו!!!!!!! חד"ש!!!" אותה תגובה הייתה לי במקרה הזה גם. אז אתה יודע טוב טוב למי תגיד "בוז."

RED1917

New member
מר פאז היקר

אסביר לך מדוע הפשיזם פועל למען בעלי ההון. הפשיזם הוא תנועה ימנית רדיקלית הצומחת בזמן משבר עמוק של השיטה הקפיטליסטית, מתוך הזעיר בורגנות, אנשי העולם התחתון, ואפילו שכבות נחשלות של מעמד העובדים. המטרה המוצהרת שלהם היא ההגנה על השיטה הקפיטליסטית המכונה בפיהם "התרבות המערבית", התרבות "הנוצרית", התרבות של הגזע הלבן, התרבות היהודית האמיתית וכדומה. האויב שלהם הוא בראש וראשונה תנועת העובדים המאורגנת, ותמיד הדגל שלהם הוא האנטי מרקסיזם, האנטי אינטרנציונל יזם. כאשר הם מגיעים לשלטון הם מפוררים את תנועת העובדים על כל אגפיה. את האיגודים המקצועיים, את הסוציאל דמוקרטיה, את המפלגות הקומוניסטיות-סטליניסטיות , אנרכיסטיות, המרקסיסטים וכל ארגון אחר של תנועת הפועלים. הדרך היחידה להלחם בהם בהצלחה היא במדיניות של חזית מאוחדת ש לתנועת העובדים על כל אגפיה במאבק למחוץ סכנה זו, שכן הפשיסטים לא רק מדברים הם גם נוהגים באלימות כיום באלימות רצחנית כנגד פלסטינים וכאשר מעמד העובדים ייצר למאבקים כנגד תנועת העובדים עצמה החייבת להתגונן בפניה אחרת תחוסל פיזית. המעמד הבורגני מעדיף לשלוט בדרכים הידועות לו דרך הפרלמנט הבורגני, אולם בתקופה של משבר עמוק אין הוא מסוגל לכך.והוא זקוק לפתרונות אחרים. פתרונות אלו יכולים להיות ממשלת חזית עממית( מפלגות שמאל עם מפלגה בורגנית) שנועדה לחסום את דרך המהפכה הפרולטרית, אולם הבורגנות חוששת שהממשלה הזאת תאבד שליטה. הפתרון האחר הוא הפשיזם אשר גם אותו אין הבורגנות אוהבת, משום שכפי שהצבעת זה עולה לה במחיר כלכלי.אולם הפשיזם בשלטון למרות שמגלח מהבורגנות סכומי כסף שומר על כך שהעלי ההון ימשיכו לשלוט בעסקי ם שלהם ויקבלו כוח עבודה מאוד לא מאורגן ומאוד זול ופעמים אף עבדים כעובדי כפיה ממחנות הריכוז זה עדיף לה כמובן על מהפכה סוציאליסטית בה העובדים ייקחו לידיהם את הכלכלה וינהלו אותה באופן דמוקרטי בעצמם. ומה קורה לאנשים מסוגך, אין להם ברירה אלא לבחור וכפי שאתה חושב כיום שנינו יודעים במה תבחר.. כדי לדעת האם אני צודק פשוט למד מי מבעלי ההון תמך בהיטלר ובכמה כספים? מדוע ה"בורגנים הדמוקרטיים" באנגליה,צרפת וארצות הברית תמכו במוסוליני שניתמך בהיטלר במלחמת האזרחים? מדוע לוחמי הברגידות הבינ"ל נרדפו לאחר שחזרו למערב, ואילו לאחר המלחמה עשרות אלפי נאצים הוברחו על ידי שליטי ארצות ברית, אנגליה, הוותיקן למדינות שונות בעיקר לאמריקה הלטינית, אך גם לאוסטרליה, קנדה, ארצות הברית. אני אישית חייתי בקנדה ושם הוברחה חטיבה שלמה של וופן אס.א.ס אוקראיני

Haemek

New member
הכלב שלי לא זכאי לבוז, אתה כן.

ורק להזכיר לך, גם פורום העבודה (מי כבר עובד ב"עבודה"?) נתרם בחינם על ידי תפוז ואותם חוקים חלים על כל אחד, גם בפורום ה"עבודה". שוב: "ולצרוח בקולי קולות" זה הכל בדמיוניך הפורה ולא קיים במציאות האלקטרונית של המדיה - אי אפשר לצרוח בקולי קולות בפורום וירטואלי. "זהו פרובוקטור טהור שהגיע" זה בראש שלך. ואתה עושה שירות דב לשמאל, שלדעתי חופש הדיבור וההבעה מונחים לפתחו. אתה סתם חמום מוח, מתלהם, לובש כסות שמאלני ו"צורח בקולי קולות" לחסום!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמה סימני קריאה בזבזת! אז הנה עוד בוז!!!! ותפסיק להתלהם, זה לא מתאים לשמאלני (או אולי כן, לפי החומר שנותר בקצות שם בשמאל דהיום?)

revengen

New member
כן כן..מה שעושה אותך שמח! ../images/Emo6.gif

פורום העבודה הוא פורום של תפוז שנושאו של הפורום וכמו כן כותביו הם תומכי /חברי מפחגת העבודה שתומכים המפלגת העבודה (בין היתר משתייכים לשמאל..) מבלי קשר אליהם תמיד יש אנשים אחרים שבאים להתדיין ולהביע את עמדותיהם ולקבל עליהם משוב. כמו בכל ויכוח פוליטי אנשים באים (עצבנים לא עצבנים..) ומביעים את דעותיהם. זהו מטרתו של הפורום לדבר. לנהל דיונים. אתה יכול להתחכם עד מחר אבל זה לא יעשה אותך חכם , אם לא הבנת למה התכוונתי כשאמרתי "צקוח בקולי קולות" זה אינה בעיה שלי אלא של האי קיו הנמוך והמתחכם שלך, אנא אל תערב אותי בזה. וכן, זהו פרובוקטור, כי פרובוקטור הוא בן אדם אשר מגיע למקום מסוימים במטרה לעורר ריבים, ויכוחים, להלהיט ולחמם את כולם. הוא בא לא במטרה של להתדיין כמו אנשים נורמלים אלא לעורר בעיות. הוא בא לא במטרה של לנהל ויכוח אלא לכתוב את שם מפלגתו הקיצונית שבה הוא תומך מבלי שום דבר אחר , לא כדי שהוא יקבל תגובות שעליהן הוא יוכל לענות ולנהל ויכוח אלא סתם מתוך הרצון לעצבן את חברי הפורום שכידוע "מפלגת חזית לאומית יהודית" שגובלת בנטיות פשיסטיות וניאו נציות רחוקה מאוד מדעותיהם. זה שאתה חושב ששמאלנים הם עם של יפי נפש שרוחבים על הקשת בענן ,מעשנים מריחואנה, זוהי שוב בעיה שלך והיא רק בדמיונך . איני משקף את השמאל וכל מה שאני אומר אינו קו המחשבה של השמאל אז מראש אל תקח אותי כדוגמא לשמאל, אני במיוחד בפני עצמי. אני בעד חופש ביטוי לכל אחד, ואין לי בעיה שכל מי שתומך במפלגת חזית לאומית יהודית יבוא ויצרח זאת ברחוב. אך איני חושב שזה מתאים לבוא לכתוב זאת בפורום שמאלני של מפלגת העבודה מתוך כוונה זדונית. הבן אדם היחיד שאפשר לקרוא לו חמום מוח ומתלהם הוא אך ורק אתה מבלי אף ויכוח נוסף. איני לובש כסות שמאלני, איני משתייך לאחד ממפלגות השמאל, יש לי דעות שמאלניות לגבי המצב בארץ ובעולם, זה לא אומר שאני כמו כל שמאלני אחר. אגב, אם השמאלנים תמיד נותנים חופש דיבור (אתה זוכר שאני תומך בו בצורה מלאה נכון?) זה אומר שהימנים לא? סטרת את עצמך..חבל..וזה אומר גם שימנים כן מתלהמים ושמאלנים לא? טוב ..לא משנה ! שיהיה לך לילה טוב !

Haemek

New member
זה כל פעם מדהים אותי מחדש

היכולת המיסטית של זנבות השמאל שנותר שם בקצה, יכולת הנבואה והניחוש והחישה מרחוק... מאיפה הבאת את השטות שהבחור בא לעורר פרובוקציות? ומאיפה אתה יודע מה האי קיו שלי? ואיפה אתה יודע שאני חושב שכל השמאלנים הם "הם עם של יפי נפש שרוחבים על הקשת בענן ,מעשנים מריחואנה". יש לי הרבה חברים שמאלנים שאני מאוד מעריך והן הרה יותר חכמים ממך, והם דווקא לא מעשנים מריחואנה, ואני מכיר כמה ימניים שכן מעשנים מריחואנה הרי כאן אתה שוב מוכיח שאתה .גזען רב פעלים, משית את האשמה של המופרעים מהשמאל על כל מי שמעיז לדבר בגנות השמאל, כוווווווווווווווולם כאחד שונאים שמאלנים, כוווווווווווווווווווווווולם חושבים שהשמאל זה "הם עם של יפי נפש שרוחבים על הקשת בענן ,מעשנים מריחואנה", לכווווווווווווווווווווולם יש אי קיו נמוך... אתה די דומה לשוורץ בהרבה אופנים, וכמובן שה אי קיו שלך גבוהה פלאים... כדאי שתעלם לתהום השיכחה, אתה גורם נזק לשמאל. אתה בושה לשמאל. בוז לצנזור החשוך. ואני מציע: לחסום אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה, עכשיו ירדתי לרמת הזבל כמוך.

revengen

New member
מישהו קם עצבני..../images/Emo2.gif

קודם כל תלך לשתות איזה משהו שירגיע אותך טיפה, אולי כדורים , אולי סתם תתקע את הראש בקיר ותאבד את ההכרה. בכל מקרה, אני אענה לך לכל מה שכתבת! טוב? אז ככה! לא הבאתי אף שטות מאף מקום שהוא, הבחור בא לעורר פרובוקציה וזו לא שאלה בכלל (טוב לפחות לא לאלה שעדיין נשאר להם מנת משכל מעל לזו של אגוז) איני יודע מה האי קיו שלך, אבל לא קשה לקבוע לפי מחשבותייך וצורת דיבורך. אתה אמרת וחזרת "אתה הרי שמאלני, אתה מאמין בחופש הדיבור, אתה שמאלני אתה ככה ככה...בלה בלה בלה.." אלה שמדבירם בצורה כזאת אלא הגזענים שחושביים לשמאל יש הגדרה אחת. חלק חושבים שהוא רוכב על הקשת בענן, זו הייתה מטאפורה לכך שאתה מאלה שחושבים שכל השמאל הוא דבר אחד גדול עם אותהדעה ואותה דפוס התנהגות. איני בושה לשמאל כי איני משתייך ואיני דוגמא לאף שמאלני אחר, אולי יש כמוני אולי אין, אבל בכל מקרה איני דוגמא סטטיסטית לכל השאר וכדי שתפנים, אלא אם כן זה לא נוח לך כי אתה אוהב לאמר לי שאני בושה לשמאל וזה כבר בחירה שלך
איני גזען , בכלל לא, הסיבה היחידה שדיברתי על "רוכבי הקשת בענן" זה משום שכך השמאל מצטייר בד"כ על ידי הימין אני מאמין שאינך חלק מאלה שחושבים ככה אין לי אף סיבה שלא, אבל כך ויצא וזה ה"סטיגמה" שיש על השמאל! מה לעשות? לא נורא.. אבל זה לא אומר שאני גזען, אלא אם כן אתה סתם עצבני ואני זה שאתה רוצה להוציא עליו את עצבייך ואז אני מוכן להיות הכל :) שוב! מה שעושה אותך שמח! אני מאמין שכולם שונאים את השמאל חס וחלילה אני מקווה מאוד שלא...איני חושב שכולם חושבים שהשמאל הוא יפה הנפש שמעשן סמים אבל כך יצא והמון חושבים . לכולם יש אי קיו נמוך?! חס וחלילה! גם לי כמו לך יש חברים ימנים שיצא ולהם יש אי קיו יש גבוהה משלי..גם אם לא תספור. המשפחה שלי חצי ממנה היא ימנית בכלל...אז אין סיבה שאחשוב דברי גזענות על הימין.. אגב מתי שמעת אותי אומר כאלה דברים ?! האי קיו שלי אינו גבוהה פלאים! אבל הוא יותר משלך =] אני לא מצליח להבין מאיפה הבאת את כל הדברים הללו... האם מתוך הרצון להוציא עצבים תמציא דברים הזוים ומשונים? טוב נו.. ושוב אתה מתלהם מאיים אך איני ארד לרמה הזו .. ושוב איני בושה לשמאל כי איני משקף אותו! ולמרות שכתבתי זאת המון פעמים בחרת להתעלם כדי להוציא אותך חכם או משהו בסגנון.. עכשיו הצעת לחסום אותי!! ואני אומר לך כל הכבוד! זוהי דעתך...ואני מקבל אותה. נראה אם מנהל הפורום יקבל אותה גם עכשיו..איני ברמת "זבל" (למה לדבר כמו מופרע?) אך גם אם הייתי..חבל שירדת אליה. =] יום טוב!~

Haemek

New member
האמת, הצלחת לעייף אותי

כל כך הרבה מלל חסר תוחלת. אני נכנע, שום דבר לא יחדור מבעד לגולגולת הקשה.

revengen

New member
זה אומר שניצחתי? ../images/Emo6.gif (סתם..)

בכל מקרה , נורא נהנהתי להתווכח איתך. אולי נעשה זאת שוב יום אחד!
וכמו תמיד, אאחל לך יום טוב!

Haemek

New member
זה אומר שאתה צ'ילבה ופויה

ואני יגיד אותך לגננת, ילד רע!!!

למעלה