שמאלנים בחלל

totony

New member
שמאלנים בחלל

כן, בדיוק, זה הסירטון מס´ 2 שלי. תגידו מה אתם חושבים.

מצטערת

פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי תוכנות... אבל אני משערת שבכל מקרה לא הייתי רוצה לראות את זה...

לכולם!

עוד דבר, מצטערת שלא יוצא לי לענות הרבה בימים האחרונים, אני לא מסוגלת לשבת על המחשב יותר מ5 דקות בלי לקבל כאב ראש מאסיבי (אני חולה), לכן אני לא עונה על הודעות (הן דורשות קצת יותר ריכוז והשקעה...)

yoavl1

New member
אור,מותק, תרגישי טוב!

הצטרפתי שלשום לפורום הזה! נראה אותך,הא? יואב לוי, רחובות

ברוך הבא../images/Emo70.gif

מקווה לראות אותך כאן הרבה... ו... תודה נראה לי דעוד כמה ימים אהיה כמו חדשה

yoavl1

New member
כן. אני פה די הרבה...כבר מככב מול

כל הרוע! מקווה שאת מרגישה יותר טוב ושתמשיכי להרגיש טוב,חומד! אחרי הכל, את צריכה לעזור לי פה להשתלט . לא? תשלחי לי לתיבת מסרים או באייסיקיו או באימייל את מס´ הטלפון הנייד שלך . אני מצרף תמונה של ראש ממשלת ישראל החל משנת 2003. אינשאללה!

.המוסד

New member
באיזה מהירות אתם מחליפים משיח

פעם פרס, פעם ברק, עכשיו מצנע? מי הבא? אתה?!

yoavl1

New member
משיח? זה אולי אתה מאמין...

ולא החלפנו אף אחד....אני כנראה אתמוך במצנע אם יתמודד נגד פואד ורמון. זכותי,לא?

EverMan

New member
למי שלא הבין מדובר בעוד תומך עבודה

איש חכם .. תקשיבו למה שהוא אומר

EverMan

New member
אני המשיח הבא ...

אבל עוד לא בא תורי. שאני אכנס לפוליטיקה ... וואו וואו .. יהיה מעניין , הכנסת תיכנס לכמה ויכוחים מעניינים.

EverMan

New member
מה שאני עוסק איתך זה זוטרות

כי אתה מתעקש להיכנס לפרטים קטנים. רוצה ויכוח רציני ? תביא עובדות , תביא רעיונות וכו´ ... לא סתם טענות באוויר.

.המוסד

New member
אתה יכול לבדוק מה הפירוש של היהדות

במילון, זה כמדומני "דתם של היהודים" אבל אתה טוען שהיא אל-לאומית, כשברור מעצם שמה "דת משה וישראל", שהיא שייכת לעם מסוים(נקרא לו נגיד, ישראל), אם יש לך הוכחות לאל לאומיותה, הבא אותם

EverMan

New member
מה ?!

באמת ?! היהדות היא הדת של היהודים ?! כמו שהנצרות היא הדת של הנוצרים ?! והאיסלאם הדת של המוסלמים ?! הבודהיזם הדת של הבודהיסטים ?! לא יעלה על הדעת ! לא אפשרי ! מה פתאום ?! הדת כיום , היא דת אל-לאומית , וההוכחה הפשוטה לזה שכל אדם שרוצה יכול להתגייר ! בעבר הדת הזו הייתה שייכת ללאום. היום היא פתוחה לכל. בעבר היא הייתה דת שהייתה שייכת רק ללאום (הסיבה של התנ"ך : כי אלוהים בחר בנו) , היום מי שרוצה יכול להיכנס לדת , אין קשר ללאום. הדת היא לא הלאום , הלאום הוא לא הדת. הדת הוא מאפיין של הלאום. עצם העובדה שמי שרוצה יכול להיכנס ליהדות בתור דת , לא אומר שהוא חלק מהלאום.

אבנר.

New member
היי טוני!

בע"ה וז המצגת שלי - רק שיש עם זה כמה בעיות, אבל בעיקרון זה פחות או יותר סביר...

אבנר.

New member
המוסד

בע"ה לצערי, הקובץ שהמחשב דורש שאני ישלח את האנימציה, אינו קובץ טוב, ב HTML זה נצפה טוב יותר, בתוך מסגרת. זה פשוט הרס את זה. זה היה הרבה יותר טוב כשזה היה במצגת של פלאש, הקובץ מחק את המסגרת. ולכן רואים דברים שלא היו אמרוים ליראות. בכל מקרה תודה על הערה - אתה צודק, הייתי צריך לכתוב: "נפרדים לשלום"

למעלה