אבל לא בטוח שיסכים ליסוע לאתונה, וזה גם עלול לייקר את העסק. בהנחה שזו מפרשית "רגילה" בגדלים של עד 40-45 רגל המחיר של שמאי מהאזור אמור להיות בטווח של 500-1000 יורו + מחיר המנוף. אף אחד לא נותן אחריות וזה מודגש בדו"ח הבדיקה. שמאי טוב יגלה ויעלה על הכתב את הדברים החשובים יפנה את תשומת לבך לדברים קטנים, ואולי גם יעזור לך להעריך כדאיות ומשמעות כספית של תיקון (זה כנראה לא יהיה בכתב). לא בטוח שהוא יחווה דיעה (לפחות לא בכתב) אם המחיר שאתה אמור לשלם על הסירה הוא גבוה או נמוך. כשקניתי את הסירה מישהו כאן בפורום הפנה אותי ליאניס מ YD YACHTS, והוא הפנה אותי ל Nekdesign surveyors באתונה. מכיון שהסירה היתה בלפקס המחיר יצא כפול מזה של השמאי המקומי שבסופו של דבר לקחתי כך שאני לא יכול להעיד על איכותו הפרטים הם: NEK DESIGN NIKOLAOS KONDYLOPOULOS Naval Architect - Marine Engineer 5, CHAR. TRICOUPI ST. GR - 15122 MAROUSSI - ATHENS - GREECE TEL: ++30 210 6122676 FAX: ++30 210 6122686 e-mail: [email protected]www.nekdesign.gr
מצטרף להמלצה של קודמי. ניק בחור רציני ושמאי יסודי. דובר אנגלית ואדם נעים. מצטרף גם לענין האחריות. אם אתה לא קונה יאכטה חדשה, לפחות דע מה הבעיות שניתן לגלות בבדיקה שאורכת בערך יום. לא הכל יכול לצוף בכזאת בדיקה.