שם

shiraah

New member
שם

שלום ולילה טוב... שמי שירה 15/4/1980 בעלי שירן 16/6/1979 שם בתי אגם 9/8/2006 בהריון רציתי לקרוא לה יובל אבל בעלי סירב לדעתי השם יובל היה יכול ילהתאים לה יותר. רציתי לדעת האם זה נכון ומה אפשר לעשות ? ד"א אני עצמי שיניתי את השם לפני 7 שנים השם הקודם היה מרסל. שם המשפחה שלנו הוא אהרון. בנוסף אני כרגע בהריון הלידה צפויה במרץ. בנתיים חשבתי רק על השם אופיר האם הוא מתחבר טוב עם שם המשפחה( אני יודעת שתאריך הלידה חשוב ביותר אבל בנתיים ) תודה מראש....

ראשית - מזל טוב על ההריון

מצטערת שלא יכולה לעזור לך בנושא השמות. נכנסתי במקרה לפורום ושמחתי לפגוש אותך. גיליתי דבר שלא ידעתי - מרסל? שירה באמת הרבה יותר מתאים לך. איני מבינה כלום בשמות ומשמעויות, אך, אני כן מבינה בילדים - אל תבלבלי את אגם המתוקה ותחליפי לה את השם. יותר משלוש שנים היא רגילה לשם ופתאום להחליף - איך תסבירי לה? איך היא תסביר לסביבתה? אם היא תרצה, כשתגדל, תחליף את השם כפי שאת עשית. אופיר - שם שאני לא מתה עליו. מה שבטוח - יהיה לך ילד/ה שהיא/הוא א.א. - גם אם השם יהיה אחר. חוץ מזה - מה נשמע בעבודה? מתרוצצת כרגיל? כעת קצת שקט? אגב, אני מנהלת פורום "אמהות ובנות" ואת מוזמנת לבקר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1901 כל טוב ושפע ברכות יעל

doingood

New member
מה בעלך חושב?

והאם יש סיבה לחזרה לשמות יותר מסורתיים?

shiraah

New member
קודם בהצלחה בניהול הפורום

בעלי לא רצה לקרוא לה בשם של בן אולי כי הוא קרוי בשם שנפוץ יותר אצל בנות ובנוסף יש איזה סיכסוך משפחתי בצד של בעלי שלאחד מהילדים קוראים יובל והוריו של בעלי לחצו עליו יותר.לא לקרוא בשם זה. עדיין הייתי שמחה לדעת האם השם יכל להתאים לה יותר ואם כן איך אני יכולה לחזק את השם שלה אגם מבחינה הרמונית שיתחבר יותר טוב עם הת.ל והשם משפחה? והאם לדעתך השם אופיר מתאים לשם המשפחה אהרון? תודה רבה ושוב בהצלחה.

shiraah

New member
בנוסף..

רציתי לדעת האם השם אופיר נתחבר טוב לשמות שלנו שירה שירן ואגם. תודה

doingood

New member
בהחלט כן

השם אופיר מתחבר מצויין. תודה על האיחולים.

למעלה