שם של סרט..
שלום שלום! תתחדשו על הפורום
יש לי שאלה: לפני משהו כמו עשר שנים ראיתי סרט בערוץ הסרטים, שממש אהבתי, אבל מאז לא שמעתי עליו, לא ראיתי אותו, כלום, ואני לא זוכר את שם הסרט.. אתאר קצת את מה שקורה בסרט, ואולי מישהו ידע על מה אני מדבר (כולי תקווה): מסופר על ילד שהוריו כבר לא בין החיים. בתחילה הוא באיזו פנימייה או עם דוד שלו או משהו כזה, ויש עוד לא מעט בני נוער. הילד בלונדיני חמוד. הנערים האחרים די מתעללים בו, ויש סצינה די טראומטית, בה רואים את שאר הילדים מטילים מימם (מימהם?..) על הילד החמוד. הילד גדל ונהייה קצת יותר חסין והופך לבחור טוב. הוא מתחיל לעבוד בבי"ס לילדים עם בעיות מצוקה או משהו כזה, אולי בכלל חרשים/עיוורים/אילמים, אולי ילדים של עובדים זרים, אני לא זוכר, אני פשוט זוכר שלא בי"ס רגיל. הוא מלמד יחד עם עוד מישהו והם הופכים להיות זוג. כל הסיפור הוא בתקופה של מלחמה כלשהי. אני חושב שמלחמת אזרחים, אך ממש לא בטוח. הבחור שלנו מאוד דעתן, והוא בעד שיוויון זכויות וכו' וכמובן שנגד המלחמה. בעקבות זאת קבוצת מתנגדים קיצוניים שורפים את כיתתו. אני זוכר הכל מאוד מעורפל, אבל פחות או יותר זו התמונה.. מקווה שמישהו ידע על מה מדובר =// בכל אופן, תודה רבה וסופ"ש נעים =)
שלום שלום! תתחדשו על הפורום