שם של כיתה?

lironet1

New member
שם של כיתה?

אז ככה יש קיבוצים שבהם יש שמות לכיתה אצלנו זה לפי צמחים פרחים נגיד אני כיתת לוטם.....איך קוראים לכיתה שלכם?? והאם יש לכם רעיונות לשמות של פרחים וצמחים יפים לכיתה הבאה אצלנו? תודה על העזרה!

ברוב הקיבוצים זה שמות של צמחים

ואפשר להיות "מצחיקים" ולעשות נגיד פטריה, בצל ירוק, פיקוס בנגאלי, חרצופית החורש, וסתם מוזרים כאלה אצלנו אין שמות וחבל.. אי מכירה: חצב, אלון, שקד, ארז, כלנית

אצלנו הוא צריך להיות גם קצר

כדי שבבר מצווה יכלו לכתוב את השם על החבלים(יעני הילדים כותבים עם גופם...).. אבל.. כבר אין בר מצווה אז... לא משנה

MsUnderstood

New member
למה להזכיר לי את הכיתה שלי../images/Emo7.gif

אני אצטט את החולצת מחזור שלנו.. עוף גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח.. יש נשר בשמיים! אנחנו כיתת נשרים

lironet1

New member
כן בהחלט..

לכות אנשים לתורן ואז להרים אותו...פחחחחחח

לנו היה פעם....

אני זוכר ערבה ואגוז..כבר בתקופתי לא היה, אבל אני זוכר שהמצאנו לעצמנו-קבוצת אפרסמון...חחח איזה צחוקים זה היה..

roychu

New member
בקיבוץ הקודם שלי

היינו כיתת שסק, כי זה משהו שצריך לשתול בט"ו בשבט.. פה יש שמות די מוזרים, אקראיים כאלה.. אנחנו... כיתת דולפין...

בטח הבנות בחרוכשהייתם קטנים...

בגלל זה אסור לתת לילדים לבחור... אצלנו גם רק לגנים ולבתי ילדים ולפעוטונים התחלפו המון שמות הנה מקבץ: רימון, יקינטון(גן מובחר), ערבה, תור, שחף(גן עם בעיות כל הילדים שם היו מופרעים), הדס, הרדוף,פילון, גפן (הפעוטון הכי מעולה), דרור, פרפר, ורד כל כך הרבה שמות לכלכך מעט בתי ילדים.

roychu

New member
דווקא בכיתת שסק

זה היה רקפת, כי עד שהגעתי לקיבוץ (כיתה ד') היה רק בן אחד בכיתה.. טוב, גם אחרי זה היינו מיעוט, אבל שכנעתי אותם לשנות.
(והם לא רצו כיתת קנאביס
)

Indian Friend

New member
אצלנו..

גן אורן גן סביון פעוטון עופר ואיילה [איחדו אותם מתישהו אחרי שאני הייתי.. אני הייתי בעופר] בית תינוקות נראה לי זה פשוש, אבל כולם קוראים לו בית תינוקות... ממ אה יש גם פעוטון דקל-ערבה שאיחדו כמו עופר איילה.. ואח"כ לכל קבוצה במרכז יש שם שהילדים בוחרים אנחנו היינו שחף ויש כל מיני.. פלגים, הדס, עופר [שוב], אלמוג, דולפין [
] קמה, רימון, אלון.. זה מכל מיני תקופות, חלקם כבר סיימו תיכון.. ואח"כ בבצפר שלנו יש שם לכל שכבה, לא רק לאלה מהקיבוץ. השכבות שהיו השנה- פסגות עופרים שחפים [אנחנו] הדרים אגמים אשל [או אשלים, אנלא סגורה על זה] ושמות שהיו- גולן, אופקים, חופים, יסעור, דולב, אמירים, סער, אלמוג, יעלים, ויש עוד מלא.. עד כאן. ערב נעים.

יוּבָל

New member
עופרים שולטים!!

וגם אלון... אני הייתי באלון עד כיתה ו' ועכשיו אני בעופרים. ולכיתה ז' קוראים אשל...

idanem

New member
ארגמן

ועוד מי שהציעה את השם הזה כבר לא בקיבוץ עברה לדגניה

idanem

New member
אפשר ../images/Emo13.gif

קוראים לה שני גלעדי, היא עולה ל-יא' עכשיו נמוכה כזאת עם שיער שחור ואין לי מושג לאיזה דגניה היא עברה, אני חושב של-ב'

למעלה