שם של דמות

mary lou

New member
שם של דמות

אמממ יש לי שאלה קצת מפגרת אבל יהיה נחמד אם תעזרו לי אני כותבת מכתב ואני רוצה לשים בחתימה שלי (כאילו אחרי השם) שם של דמות מהתאטרון (כמו ההשחקנים חותמים את השם שלהם ואז את שם הדמות) זו צריכה להיות איזו דמות קלאסית ומוכרת (כמו יוליה של רומיאו) שישר ידעו על מי אני מדברת רק לפי השם שלה (לדוגמא: יוליה לא טוב, כי יש הרבה יוליות) וקשה תעזרו לי זה דחוף... תודה מראש :)

מממ... יש המון המון דמויות זה הכל

תלוי ב-את מי את אוהבת.. את מבינה? למשל: יעל (מיקה) סתם דוגמה- כי אני אוהבת את מיקה מדקות של תהילה. חחחח זה הכל תלוי ב-את מי את אוהבת. לא סתם לתקוע שם של דמות.. כמו יעל-פוגרה. כשתתחברי למשהו ותאהבי- תחתמי ככה.. למרות שזה עדיין שאלה מוזרה ביותר.. חחחחחח אני אגיד לך מה אני עושה. אני אחכה ליום שיהיה לי תפקיד מסויים ונגיד אני אשחק בטלנובלה תפקיד מקורי, ונגיד יקראו לי שם יערה. אז אני אחתום. יעל (יערה) טוב אני מתחילה לדבר שטויות אז כדאי שאני אפסיק. חחחח סורי שלא עזרתי.. ניסיתי..

mary lou

New member
לא, לא- זה חד פעמי...

אני כאילו אומרת במכתב שהחלום שלי הוא לשחק ועוד כל מיני כאלה ואז בסוף אני רוצה לכתוב "יעל (וכאן בעתיד יצטרף איזה -שם הדמות-)" זו חייבת להיות דמות קלאסית שכל אדם שני ברחוב יכיר, או לפחות כל אדם חמישי... הכי קלאסי שיש- כדי שאני לא אצטרך להסביר מי זו הדמות כי גם ככה המשפט הזה מסובך...

לכי על הקלאסיקות

שייקספיר (הלנה, קורדליה, הרמיה, גונריל, ליסנדר וכו') סופוקלס (אנטיגונה, טריסיאס, קראון, יוקסטה וכו') מולייר (קלאנט, אלמיר, אורגון, פרנל וכו') ...אלא הכי מוכרים

*Dark Of Night*

New member
תוספת...

שייקספיר- אופליה ("המלט"). מולייר- שרלוט ("דון ז'ואן"). אבל עדיין, יהיה טיפשי אם תרשמי שם של דמות שאת לא מזדהה איתה. Dark

mary lou

New member
טוב, ויתרתי על הרעיון...

וזה לא קשור למזדהה או לא, זה פשוט אמור להביע את הרצון שלי לשחק בעתיד יו נואו... אבל לא משנה... הסתדרתי... בערך... תודה בכל מקרה

C o s m i C

New member
תכתבתי. "ריקי עם עגיל אחד" חח טוב..

אולי לא. אבל זה הצחיק אותי. :p

למעלה