שם קוד ניו יורק

rdrd1975

New member
שם קוד ניו יורק

יש שבשבילם הוא התפוח הגדול, הבנין שקרס, המסעדה בשדרה השלישית בלומינגדיילס או מקדולנד בשבילי, ניו יורק זה להיות איתך ניו יורק זה החופש, לברוח מכל מה שצריך ומותר מהשיגרה, מהמשכנתא, מהשיקולים והחכמה ניו יורק זו אהבה, כמו אהבה – חזקה, כואבת וסמוקה ניו יורק שלי, זה שלג על עירי עם סנטה מכרכר בלי להסתתר, להיות איתך בעוד שנה שמתחילה לה היום ניו יורק שלי, היא כנראה חלום ניצוץ זיכרון של עבר שונה ורחוק ניו יורק שלי, תשאר תמיד לאן שהייתי רוצה לחזור

ברוך הבא!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. שיר מדהים!!!!!!!!!!! ומסכימה עם כל מילה! אין כמו ניו יורק - פשוט אין!!! ומקווה שעוד תחזור לשם כמה וכמה פעמים לצבירת זכרונות חדשים! רק טוב!!!

ברוך הבא. (:) וגברת כחולה

אני עדיין לא קבלתי את העוגיות שלי
ושיר בהחלט מקסים.

ואני מייד לוקחת את העוגיות

שגחליליתוש הביאה לך בגלל שאני אוהבת שוקולד, וכמובן שלוקחת גם את המיץ אשאיר לך רק ברכת ברוך הבא אחמיא על השיר ומייד אלך לי מכאן לפני שגחלילית תחליט להגן על הסחורה שסיפקה לך כאן

אממממ מישהם הזכירו את שמי?../images/Emo3.gif

גלינקההה שולחת לך שקית שלמה של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים פנינושקהההה לא לדחוף יש מספיק לכולם ולחדש שאוהב את ניורק זה בשבילך רק טוב!!!

טוב טוב, אם ביקשת כל כך יפה

אלך לי לשבת כזה בשקט אמתין לסיבוב נוסף של העוגיות עם הפיצפוצים והפופכוכב והמיץ צוף

חן (*_*)

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לפורום הנחמד שלנו. לא להיבהל מפנינת שחוטפת לכולם את העוגיות ואת המיץ, אח"כ היא מכבדת את כולם. פנינת, זה לא יפה ככה להתנהג, תהיי ילדה טובה ותעשי רושם טוב על האורחים החדשים. הם עוד עלולים להיבהל ולברוח

יודע ש...

New member
ברוך הבא ניורקר

הגעת למקום הנכון ולאנשים הנכונים שיר טוב כתבת כל הכבוד אחי.

rdrd1975

New member
תודה

תודה לכולם על התגובות החמות. ביום שישי קפה ועוגיות - אצלי

למעלה