שם משפחה

gil6363

New member
שם משפחה

שם משפחתי : הרונגי harongi או haronji ידוע לי כי מקור השם מגבול אירן כורדיסטאן אשמח למידע כלשהו.אבי עלה לארץ ילד קטן ואינו יודע להסביר לי תודה מראש גיל

../images/Emo198.gifברוך הבא לפורום - זה נשמע כמו אהרון

ישנם שמות משפחה שעם הזמן הם התבוללו בשפה הכורדית - אז יכול להיות ואני לא בטוחה שזה אהרון כך זה נשמע ומתחרז לרב שמות משפחה של כורדים מחוז אירן יש בהם צליל אירני

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifשבוע טוב ומבורך תאלוכון!!

מה שלומכככככככככככככככם היום????????? יאאאאאאאא הגיע הערב ועדיין לא סיימתי את היום,
עוד שעה אני רצה לאסיפת הורים של הבן שלי
וכככככככל השבוע יש לי ברוך ה' מה לעשות
מחר בערב יש לי מסיבת חנוכה מוקדמת חחחח של הבת שלי
(למה אין אייקונים של חנוכה
) בקיצווווווווווווווווווווווווווווווווווור,חבר"ה, נכנסתי להגיד לכםםםםם שלום,שבוע טוב ומבורך
אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםם מאוד מאוד מאוד זיוון!!

../images/Emo198.gifזיוון שתהיה לכם מסיבה שמחה ומוצלחת

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifחנוכה שמח זיוון

זיוון ערב טוב למה כל כך מוקדם מסיבת חנוכה בגן הילדים תשלחי לכאן תמונות וחוויות ממסיבת הגן שיהיה לכם אחלה מסיבת גן ותרקידי תילדים צ'ופי חחח

פרויז1

New member
הצעה :

הרון = פירסוס(
לעשות לפרסי) או כירדוד(
לעשות לכורדי) של השם אהרון. ג'י : לא יודע. אבל אם זה היה צ'י, אזהייתי צתרגם מפרסית : קיצור של "קטנצ'יק" שהוא גם תוספת חיבָּה לשם. אז, אולי, סבי סבי שבך היה הרונצ'י והוא היגר מפרס לכורדסטן?

../images/Emo198.gifאתה יכול לזהות לפי המקצוע של הסבא

מה היה המקצוע של סבא שלך בכורדיסטאן,אם הוא היה שוכר אז יכול להיות שהוא הגר מאירן לכורדיסטאן לפעמים יהודים עברו ממקום למקום גם בגלל חשש לחייהם או שנתקלו בקהילות כורדים ואז הם התישבו איתם באותו איזור סבא שלי היה שליח - משפחותו עסקו באריגת שטיחים כשהגיע לישראל לא היה לו שם משפחה,שאלו אותו מה היית עושה בכורדיסטאן אמר להם סיירה ומאז שם הצמשפחה של משפחתי מצד אבא הוא סייר אז לפעמים אפשר לזהות שמות משפחה גם לפי מקצוע שהיה

למעלה