תשובה ל- קארין187
שלום ובהצלחה לאבי היקר.
לפעמים אני מתבונן בשאלה המופנית אלי ולוקח לי קצת זמן להגיב.
הזמן מאפשר לי תשובה מדויקת.
בניתוח מפת הלידה הנומרולוגית שלך אבי אתה נמצא בנקודת זמן מדויקת ליצירת השינוי אותו אתה בונה. מעבר משכיר לעצמאי.
בפברואר 2014 אתה יוצא משנה נומרולוגית מספר 9 לשנה נומרולוגית מספר 1.
המשמעות היא - שנה נומרולוגית מספר 9 סוגרת את המעגליות של ה 9 שנים הנומרולוגיות האחרונות.
תחושה פנימית חזקה המלווה אותנו בשנה זו היא חוסר סבלנות ורצון עז ליצירת שינוי מהותי.
במעגל ה- 9 שנים האחרונות בניתה לך את המדרגה הבאה ל 9 שנים הבאות.
לאומת זאת שנה מספר 1 נומרולוגית מחייבת אותנו ליצירת שינוי משמעותי בחיים : אם זה בתחום העבודה , מגורים , זוגיות ועוד...
הייתי רוצה ברשותך להתמקד ולהרחיב במתן התשובה לשאלה זו - בחירת שם מתאים לעסק.
לדוגמא: אני המליץ לך על שם שסה"כ הערך הגי מטרי שלו יהיה 4 , מספר המוביל את המפה הנומרולוגית שלך. שם זה פוטנציאלית יעצים את סגולות מספר זה: ייתן לנו חוזקות לצד יכולת טובה בבניית העסק ומיסודו.
אם המליץ על שם שסכום האותיות בגימטריה ייתן לנו 5 . הזי היכולת השיווקית לעסק המאפיינות את איכויות המספר 5 יתנו לנו פוטנציאלית את משקלן. מספר שלא נימצא בין המספרים המרכיבים את מפת הלידה הנומרולוגית שלך.
אם אבחר שם שסיכום האותיות בגימטריה ייתן לנו 8 . הזי פוטנציאלית שם זה יעצים את יכולת הניהול של העסק.
השאלה הגדולה הנשאלת היא האם באמת השם שנבחר הוא זה שיקבע את עתיד העסק ? ? ?
אינטואיטיבית מחשבתית כן , אך מעשית ממש לא !
נצא מנקודת הנחה שהשם לעסק הנבחר מדויק, עוצמתי ומשקף את החוזקות הנדרשות בפיתוח ובשיווק שלו.
אך מנגד אני כאדם - לא אמין, אין לי יכולת נתינת שרות נאמן ואמין ללקוח, אני חושב רק על כיסי ולא על מי נימצא מולי, אני מבטיח הבטחות / זמנים ואיני עומד בהם.
ועוד ועוד ...
אנשים לא יפנו אלי בשנית ולא ימליצו עלי בפני מעגל האנשים הסובב אותם. לא הצליח בגיוס לקוחות חדשים ... או אז העסק יקרוס.
ומה אני אומר ?
בטח השם שבחרתי אותו ונעזרתי בחיים לא נכון לי. לכן כשלתי. או ה חפש את האשם בגורמים חיצוניים אחרים...
החשוב ביותר והמדויק ביותר עבורך אבי
ועבור כול אחד אחר הוא להיות אדם אמין ,ישר ,חייכן מסביר פנים מקצועי ועוד ועוד..
ממפת הלידה הנומרולוגית שלך אבי ניתן לראות פדנטיות המאפיינת את המספר 4 אני בטוח שאתה מדויק בעל יכולת בניה והתמדה.
מאחל לך הצלחה לאורך שנים.
שמור תמיד על מרכז מדויק אותו התחלתה עסק זה.
אהבתי אישית את השם : אבי my מן
4 - 5 - 9
בהצלחה איש יקר.
שבת שלום