"שם למטה"

"שם למטה" ../images/Emo6.gif

האם הסתכלתן שם למטה אי פעם
? עם מראה או בכל צורה אחרת? האם אתן מכירות בדיוק איך זה בנוי, מה נמצא איפה
? האם אתן נבוכות מהמראה או הריח או הצורה או משהו אחר? נבוכות לדבר על זה? בכלל, איך אתן מתייחסות אל איבר המין שלכן? כעצמכן ובשרכן, או אולי כחלק נפרד לגמרי שבמקרה נמצא שם למטה ויוצא ממנו דם פעם בחודש
? האם אתן מרגישות בנוח כשמישהו אחר רואה אותו, נוגע בו, מתקרב אליו עם הפנים? ולמה בכלל אין לזה שם נורמלי
איך אתן קוראות לזה בכלל...
עונג

S i r i u s

New member
וכן

עוד מאז שהייתי ילדה תמיד הסתקרנתי להסתכל מה יש שם עם מראות ודברים כאלה, ככה שאני דיי מכירה את האיזור
וגם אין לי בעייה מיוחדת שבן זוגי יתקרב לשם
כשמדובר בגניקולוג זה כבר סיפור אחר.

חחחח :)

הכל כאן הזוי. כן.. מכירה את האיזור טוב :) אני לא נבוכה מכלום.. מאושרת עם מה שנתנו לי האלים. זה מקור הכח הנשי שלי ואני גאה בו.

ToryMaster

New member
המממ

קשה
אף פעם לא חקרתי את הגוף שלי, אולי כי אני נגעלת ממנו
. נבוכה? מעט, בדרך כלל אין לי בעיה לדבר על זה בכלליות, אבל כשזה עובר למימד פרטי, אני לא מסוגלת. הוא חלק ממני, חלק גדול וחיוני אפילו
הרחם לעומת זאת, מיותר
. אני מרגישה מאוד לא בנוח כשאני מגיעה למבצ שמישהו רואה אותו, פחות כשנוגעים (עם הידיים), אבל יותר כשמתקרבים עם הפנים.

בת עולם

New member
אבל

למה את נגעלת ממנו? ומה את אומרת שהרחם מיותר? כולך וכל מה שיש בך יפה וראוי לך...

ToryMaster

New member
כלום לא יפה בי ../images/Emo3.gif

לכי תדברי עם מופרעות אכילה שעוד לא החלימו
הרחם מיותר, כל החודש הוא כואב, לא רק בזמן הווסת.

בת עולם

New member
נכון

הוא כואב אבל רק באמצעותו תוכלי יום אחד להביא חיים חדשים מה הקשר לאנורקסיות? אני אישה קצת מלאה, עם צלוליטיס ברגליים, עם תוסיק גדול מידי לטעמי, ואני יפה נשית וסקסית....

ToryMaster

New member
אני מופרעת אכילה בהליכי החלמה ../images/Emo3.gif

חלק מהתהליך (מבחינתי) זה ללמוד ממש לאהוב את הגוף שלי ולהסתדר איתו. כרגע - אני עדו בשלבים נורא התחלתיים.

בת עולם

New member
זה הכל בראש שלנו

גם אני גיליתי רק לפני מספר חודשים שאני יפה....עד אז התביישתי מאוד בגוף שלי... שיהיה לך בהצלחה

בת עולם

New member
אוהבת מאוד מה שיש למטה

לחקור, להסתכל, לבדוק, אוהבת גם את הריח ואת האעם

התהוות

New member
פה איתי בין הרגליים

קוראים לזה: כוּס (משתמשת בשם הזה) יוני (וגם בזה, אבל פחות) ואגינה (זה מזכיר לי גניקולוג זקן, לא יודעת למה, מגעיל כזה) צוףצוף (ככה אצלנו במשפחה קוראים לזה) נרתיק (לא משתמשת...) ערווה (אולי רק אם מזכיקים את השערות אז זה "שערות ערווה") מקדש האהבה (
) המערה (מסתורי...) מפסעה (באימוני הקונג-פו שלי משתמשים במילה הזאת די הרבה, במקום להגיד כוס/זין) ועוד שמות רבים וטובים... אבל העיקר שאנחנו מרגישים. מי צריך שמות אם יש את הדבר האמיתי?! כן, אני אוהבת להסתכל שמה. פעם עשיתי לעצמי פורטרטים... ציירתי לי את היוני המקסימה שלי
אני אוהבת לגעת וללטף ולהרגיש. הריח שלי לא מלהיב אותי במיוחד. לא ייצא לי להריח ריח מלהיב של כוּס (זה לא שהיו הרבה מקרים שבהם הרחתי...). וכשאחרים מתקרבים אליו עם הפנים? שיהנו...

אהבתי ../images/Emo23.gif

פונפוני החמוד והנעים... אולי אני אאמץ את זה, ממש חסר לי לזה שם שיהיה לי כיף להשתמש בו.

למעלה