שם לילד

אילן ק1

New member
שם לילד

שלום, שמי קליפר אילן שם אשתי יעל, נולד לנו בן ב 16/5/2007 וערכנו ברית בחג השבועות בברית קראנו לו דן ,אחר כך החלטנו להחליף לו שם לדניאל (למרות שלדעתי דן יותר מתאים)לפי המלצת נומרולוגית באינטרנט. כמו כן היא המליצה להוסיף שם אמצעי אם המספרים 6 ו 7 . ברצוני לציין שאבי ז"ל נפטר השנה בתאריך 6/2/2007 בחצות (עם כניסת היום) ממחלת סרטן, ואימי נפטרה 6 שנים בדיוק קודם בתאריך 2/6/2001 .חשבנו להוסיף שם אמצעי בתעודת הזהות מרצ"ל ע"ש אבי מרצל קליפר. ולקרוא לילד :דניאל מרצל קליפר. מה דעתך על שם זה? נודה ליעוצך. אילן

דעתי היא :

שניתן לבדוק את הנושא הזה לעומק אך ורק ביעוץ אישי כי אז אני בודקת את כל הנתונים לעומק של הילד מול הוריו ומול הנתונים שלו . אני אישית פועלת בצורה מאוד יסודית ומעמיקה ולכן לא אקח אחריות על תשובה שאתן ואשר תתבסס על קצה המזלג מבלי לבחון לעומק את נתוני הילד . אותה נומרולוגית שייעצה לכם דרך האינטרנט היה בסגנון הפורום של שאלה ותשובה או יעוץ אישי ? כי אם היא יעצה בצורה כזו של פורום אני לא חושבת שזה מעמיק מספיק בכדי לבצע שינויים. בברכה,קרן

אילן ק1

New member
אם את לו נותנת יעוץ באינטרנט אז בשביל מה פורו

ם תעשי פרסומת לקליניקה הפרטית וזהוא

באמת נראה לך שהפורום בנוי

להתיעצות מקיפה ? אין לי קליניקה וזה לא שאלה של פרסום . ישנם נושאים מסויימים שלא ניתן לענות תשובה רצינית על סמך נתון וחצי . ולפי התגובה שלך אני מבינה שאין לך שמץ של מושג מה מהות הפורום בכלל. בברכה,קרן

גל סופר

New member
אתה לא חושב שאתה חוצפן? ../images/Emo31.gif

קרן מתנדבת כאן, הייעוץ כאן ניתן בחינם. זהו ייעוץ ראשוני שכלל לא מחליף פגישת ייעוץ. היא הציעה לך את התשובה שלה וזאת התגובה שלך, במקום לומר תודה? תתבייש.

אילן ק1

New member
תודה רבה לכל המומחים למיניהם אבל לא תודה נוות

ר על נומרולוגיה ונמשיך בחרטולוגיה רות סוף

גל סופר

New member
נו, אתה רק מוכיח את טענתי

אתה חוצפן, זה שאתה מצדיק את זה ע"י ההודעה הזאת לא מוסיף לך הרבה כבוד. מילא, התנהגת בחוצפה וגסות רוח... במקום לנסות לכבד את עצמך בשאר ההודעות אתה הופך את זה? חה, שיבושם לך.

למעלה