שם לדיסק

שם לדיסק

ובכן... עוד חודש וחצי עומד לצאת הדיסק החדש,(אם הוא אכן יצא ב-11.11,זה יהיה בדיוק יום אחרי הגיוס שלי
...),ועדיין לא ניתקלתי בשום ידיעה רישמית בקשר לשמו!!! מכיוון שעל פי המסורת האלאניסית השם שהדיסק נושא לקוח מציטוט של שורה של אחד השירים שבו,חשתי לעצמי שזה הזמן לנסות 'לשחק אותה' נביאה, ולהעלות השראות מה יהיה השם של הדיסק... יש כבר את המילים של 5 שירים-STEPS THIS GRUDGE, SO CALLED CHAOS,8 EASY , EXCUSES ו- KNEES OF MY BEES. אז חיפשתי בשירים האלו סמי-משפטים שיכולים להיות שם פוטנציאלי לדיסק. וזה מה שיצא לי... מ- KNEES OF MY BEES: seduced by illusions penchant for spontaneous events או שמא- be unearthed and then gone מ- SO CALLED CHAOS (ואני כן חושבת {למרות שזה חורג מהמנהג שאליו היינו רגילים עד כה},שזה שם נהדר לדיסק
...) drop all these limitations contracts all breached upset employees goveerned by my own uniqueness (אני אוהבת את השורה הזאת
) מ-THIS GRUDGE an antique knot in the stomach cut the cord clean of slate draw this curtain ןאולי השורה תבוא מהשיר שאמור להיות הסינגל הראשון (?)-8 EASY STEPS to play all pious carbon copy of you ןאחרון חביב- EXCUSES kept me stoic can't let them down safe inside my shell או- bringing these into the light (*תודו שזה יהיה שם נפלא לסיבוב ההופעות הקרוב!) אז זה מה שאני הצלחתי להעלות בסקירה הקצרה והמהירה שעשיתי...בטוח יש עוד כל כך הרבה אופציות (וחלקן עשויות להיות מוצלחות בהרבה...) מה אתם חושבים??? מה השם שהייתם רוצים שאלאניס תיתן לדיסק???

j u n k

New member
האמת היא שהשמועות גורסות

שלאלבום החדש יקראו "SO CALLED CHAOS," כמו השיר...אבל אחלה שמות הבאת.

SO CALLED CHAOS יכול להיות

אחלה שם לדיסק. וזה רק אני או שעוד מישהו פה מתקשה להאמין שהדיסק יצא ב11????

AlanisJunkie

New member
אני חושב שמצאת המון שמות מדוייקים..

ומגניבים לאלבום החדש.

BaBa LiVe

New member
לדעתי...אסור לאלאניס לאבד

את הייחודיות שלה ....והיא צריכה להמשיך את המסורת של לקרוא לדיסק ששלה מאיזו שורה באיזה שיר ספציפי! ולא על שם של דיסק......

למעלה