שם לבן

לילה12

New member
שם לבן

בני נולד ביום שלישי 15.6.2010 שם המשפחה נהרי. איזה מבין השמות מומלץ יותר? אריאל, ירין, לירן, איתי, עידן. אני מאוד מתחברת לשם ירין, האם יש השפעה לכך שיש את אותן אותיות גם בשם המשפחה?

מזל טוב ובשעה טובה!

מה שם האם? הבן נולד לפני השקיעה? ובאופן כללי לכי עם תחושת הבטן שלך כלומר עם ירין. אך אם את מתלבטת אנא מקדי את השמות בהם את מעוניינת מבין הרשימה הנ"ל. אינני מוצאת כל קשר בין האותיות בשם לאותיותת בשם המשפחה אלא לאותיות בשם הילד ובשמות הוריו. בברכה, נורית.

לילה12

New member
הוספת פרטים

שם האם לילך, הוא נולד לפני השקיעה ב-10:12 בבוקר ביום שלישי האחרון. אני מתלבטת בין ירין עידן הראל אריאל. תודה.

שלום לילך

מקום ראשון: ירין מקום שני: הראל בהצלחה! תזכי לגדלו לחיים טובים, מאושרים וארוכים, למצוות, לחופה ולמעשים טובים. אשמח לעדכון על בחירתך... בברכה, נורית.

ilanamysticana

New member
שם לבן

את צודקת יש קשר בין שם פרטי לשם משפחה. מפה נומרולוגית מתבססת על שם פרטי ,שם משפחה ותאריך הלידה. את צריכה ללכת על פי האינטואיציה שלך אך אינטואיציה אמיתית כשאת מתבודדת עם התינוק כי התינוק מעביר להוריו ובמיוחד לאם את השם שמיצג את האנרגיות של הכלי שבו הוא ישתמש למלא את התכנית האנרגתית איתה הוא פה ועכשיו. את צריכה להבחין בין האינטואיציה הראשונית שבה את מקבלת את המסר ולהרהורי לבב והשפעות סביבתיות. שתגדלי אותו באהבה ושיהיה רק טוב בהבחנה לא עמוקה הייתי בוחרת בשם עידן איתי.

doingood

New member
שם לילוד החדש

האותיות י' ור' חוזרות הרבה באפשרויות שהבאת. ממליץ ללכת בכיוון הזה, ולפנות לכך זמן וכוונה מתאימה. מזל טוב

למעלה