שם חדש

יעיש התימני

Well-known member
בגידות? נו באמת
פעם היו כאן.. עפנו והשם הצדיק.
היום? אהיה עדין - פחות.
האמת מבאס אבל כן נותן קרקע לכתוב, להמציא, לטייל בין עולמות.
חתירה בסאפ.. מישהי? בכל הרמות
אני מקווה שאתה מודדע לעובדה המוזרה שמשהו השתנה בעשר - חמש עשרה השנים האחרונות.
גם עולם המרשתת השתנה לגמרי - מפורומים עברנו לרשתות חברתיות, לתקשורת ישית מהירה מאוד ללא תיווך "פורום" או איזה "צ'ט".
אבל
ההצעה שלך לדעתי משקפת את יתרון הפורום - מתן דרור לכוח היצירתי שלנו.

השוני הוא כמות הפעילים. אין כמעט פעילים בפורום והוא דיי מצומצם. ההיצע בהתאם. בתכלס, כל מי שנמצא בפורום בוגדים - לא נכנס לאכול פלאפל.. הגיל.. לא. גם היום אני מפנק את השותפה.. מכף רגל, מסאז להזרים את הדם לשחרר אנרגיות עצורות. הנאה בהתגלמותה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
השוני הוא כמות הפעילים. אין כמעט פעילים בפורום והוא דיי מצומצם. ההיצע בהתאם. בתכלס, כל מי שנמצא בפורום בוגדים - לא נכנס לאכול פלאפל.. הגיל.. לא. גם היום אני מפנק את השותפה.. מכף רגל, מסאז להזרים את הדם לשחרר אנרגיות עצורות. הנאה בהתגלמותה
אהבתי את "מסאג להזרים את הדם,,,,😄

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בגידות? נו באמת
היום? אהיה עדין - פחות.
כתבת "אבל כן נותן קרקע לכתוב,להמציא,ולטייל בין עולמות ,ואני מוסיפה-וגם לשתף,חשוב מאד ויש לזה לטעמי ערך רב.

אישון34

Well-known member
בגידות? נו באמת
היום? אהיה עדין - פחות.
העולם זז למקום אחר... ואני שהזדקנתי לא הצלחתי לזוז לאותו המקום.

רמת תקשורת מהירה הרבה יותר ניראית לי תמיד כאלימה.

אישוניאיש.
איש של פעם (כמו קוטג' שהזדקן).

doriangray011

Well-known member
העולם זז למקום אחר... ואני שהזדקנתי לא הצלחתי לזוז לאותו המקום.

רמת תקשורת מהירה הרבה יותר ניראית לי תמיד כאלימה.

אישוניאיש.
איש של פעם (כמו קוטג' שהזדקן).
לפני הרבה שנים. בשנת 1968 אלווין טופלר עתידן ידוע כתב ספר בשם ״הלם העתיד״ בו נכתב שהחלק הבוגר יותר באוכלוסיה לא תוכל לעכל את השינויים בטכנולוגיה ותיכנס להלם.
אני מניח שאם היה חי היום. היה נכנס להלם.
התבגרנו ואנחנו עדיין מסתגלים לשינויים הטכנולוגים אבל לא מבינים את הבדלי התרבות עם הדור הצעיר.
כלום לא השתנה. !!

doriangray011

Well-known member
בגידות? נו באמת
היום? אהיה עדין - פחות.
כבר כתבתי זאת פעם. אחזור.
מספר מצומצם של כותבים ועוד כמה (עשרות ) של קוראים סבילים. יש לא מעט שיתוף בחוויות אישיות. כמעט כמו משפחה. ובאמת אתה מעונין לחזר אחרי אחותך?
(כל האמור לעייל אינו תופס בחיזור האינסופי שלי אלייך ראש מיוחד. מתי כבר תאמרי לי כן. ? 😉)

Yakir4179

Well-known member
האמת היא כל נושא מיניות גם בפייסבוק בקבוצות נהיה מזויע, אני מכיר למשל בקבוצות של מטיילים בארץ, שם בקלות יכולים למצוא זוגות ולהרחיב מעגל חברים ולזרום , הופתעתי שם , דוקא במקומות הלא צפויים הכרתי שפויים

אני מבין .. נשארה כאן חבורה של זקנים פחדנים מהחיים, שמתרפקים על זיכרונות להרגיש צעירים.
לכו לים, תגלשו, תחתרו. לכו למכון כושר תעשו אימון 2 בשבוע.. לכו לחוג יוגה, פילטיס, אופנועי שטח, כדורסל.. מה שמתאים העיקר שתרגישו שהגוף חוזר לעצמו והכבדות נעלמת.
להיות צעירים במקלדת זה נחמד. לחיות צעירים זה להגשים.
צאו ותהנו 💝

Gu987

Well-known member
אני מבין .. נשארה כאן חבורה של זקנים פחדנים מהחיים, שמתרפקים על זיכרונות להרגיש צעירים.
לכו לים, תגלשו, תחתרו. לכו למכון כושר תעשו אימון 2 בשבוע.. לכו לחוג יוגה, פילטיס, אופנועי שטח, כדורסל.. מה שמתאים העיקר שתרגישו שהגוף חוזר לעצמו והכבדות נעלמת.
צאו ותהנו 💝
אינגל'ע, תלך ותבלה... אנחנו את שלנו עשינו. עכשיו נשב לנו כאן עם שמיכת פיקה וכוס תה.

תהנה עם הכוס תה, לא אפריע. אבל למי שעדיין בועט. הבוקר יוצא לכנרת עם קוזינה צעירה ממני (52).. מי שרוצה להגיד שלום.. ניפגש קמ מהחוף. אין צורך בבגדי ים

נסיך.333

Well-known member
צאו ותהנו 💝
להיות צעירים זה בראש בעיקר

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
צאו ותהנו 💝
"נשארה כאן חבורה של זקנים פחדנים,,,,וואו יקירי,שאפו ענק שאתה מעל גיל 50 ובועט,כבר מעניקה לך חיבוק חם בחיי😆מה שאתה אומר נכון בגדול אבל חשבת אולי שזה לא מתאים לכל אחד ואחת כאן מהזקנים?
"זקנה שכמוני" יכולה ללמד אותך דבר או שניים שמעולם לא חוית,ראש משוגע,אז תזהר באימרות שלך,רקאומרת🤨

למעלה