שם זה פה..?

WishMaster

New member
שם זה פה..?

רק אם אפשר להביע דיעה קטנה . בנוגע לאסון כמובן . איזה אסון , אתם שואלים ?! בושה וכלימה.. הרי בקושי עברו כמה ימים מאז שזועזעה מדינתנו הקטנה מפיצוץ מבעית בלב ליבו של עם ישראל . אלפים נהרגו , עשרות אלפים נעדרים , ואתם עוד מסתכלים אלי ולא מבינים על מה אני מדבר ?! הרי עד הבית שמענו את הפיצוץ ! הרי אוזנינו כמעט ונחרשו מקולו הרועם של המוות ! אנשים קטנים שכמותכם , חסרי כל מגע אנושי...הייתכן כדבר הזה ? איפה האחדות היהודית המדוברת ? איפה הסיסמאות הידועות " הכאב מאחד אותנו " ? או שמא שכחתם אותן ? או שבחרתם להתעלם ? ערבים , כן כן , טרוריסטים שבאופן קבוע פוקדים את מדינתו חטפו ארבעה מטוסי " אל-על " , ופיצצו אותם מעל הבורסה בת"א.. לא..? מה לא...לא יכול להיות.. זה לא שאני מדמיין , הלא כן ? כי אם מדמיין אנוכי , מדוע מדברים על זה בחדשות יום-יום ? מדוע הנושא לא יורד מהכותרות ? מדוע מפסיקים משחקי כדורגל , כדורסל , או מה שזה לא יהיה ? איפה זה היה , אמרתם ? אהה...ארה"ב... ניו יורק... המדינה ההיא , שרחוקה מאיתנו אלפי קילומטרים ומשתינה עלינו אלפי גלוני שתן מידי יום ? אז רגע רגע , תנו לי להבין.. וכשחיילים יהודים נופלים.. אז בארה"ב גם בוכים...?

eliasys

New member
גם גם משתינים דולרים

מדי שנה משתינים עלינו מליארדי גלונים של דולרים, הם גם מגנים עלינו באום. הם גם מגנים עלינו בדרבן. אז קצת שתן גם לא יזיק

eliasys

New member
ייתכן מאוד כן

לא תמיד ראשי צלול ומוחי בהיר חיי היום יום מעמיסים עלי אבל בכל מקרה שתהיה לך שנה טובה ומתוקה

WishMaster

New member
שנה נפלאה..

וחסרת כל פיגועי טרור.. רק דבר אחד אני רוצה לציין.. נחמד שאנשים מקשיבים , או במקרה הזה קוראים , את הדעה שלך , ולמרות שהם לא מסכימים איתה , הם עדיין דנים בה איתך כבני תרבות . שנה טובה לכולנו.

למעלה