שם ועיכוב

שם ועיכוב

שלום, שם: עזרא כהן ת.לידה: י"ז אדר א' תשכ"ז א. האם השם שלי בצירוף המידע מתאריך הלידה מעכב אותי בתחומים שונים?פרט ככל שתוכל ב.האם קיימת שיטה קבלית שבחישוב שם האדם+שם האמא ותאריך לידה מאפשרת לאבחן באיזה תחום בחיים האדם תקוע? אם תוכל לתת דוגמא יהיה מעניין בתודה

גל סופר

New member
כן ולא

יש בך איזושהי פרפקציוניסטיות שעלולה לעכב אותך, בהחלט. השאלה היא עד כמה אתה לוקח שליטה על חייך. אני מניח שזה בא לידי ביטוי מבחינה מקצועית. גם מבחינה בין-אישית, יש איזושהי תוקפנות מסוימת שקיימת בך. קשה לך להתחבר לכל אחד, ולכן הייתי ממליץ לבדוק את עניין הזוגיות וליישר קו. נשוי? ב. שוב, כן ולא. השיטה קיימת, אך מציאת התחום המדויק קשורה יותר ליכולת האנלטית של היועץ. בהצלחה

תגובה לגל סופר

שלום רב, ראשית תודה על המענה. א. אני נשוי +. לגבי התוקפנות שלי והיסודיות שבי אתה צודק. אני מאוד עקשן ולא מוותר על זכויות ומטרות. גם בזוגיות אני לא קל אבל כמובן לא בעוצמות שיש לי עם אנשים חיצוניים. ב. שאתה טוען "יכולת אנליטית של היועץ" אתה מתכוון לניתוח ואיבחון שמבוסס על פרשנות של תוצאות השיטה שקיימת ? האם אין כללים סגורים שמובילים לתחום הבעייתי. ? (פריון" פרנסה" זוגיות? בריאות?) בתודה ,ממתין להבהרות במידת האפשר

גל סופר

New member
אני שמח לשמוע שיש לך שליטה על זה

זה רק מוכיח שאתה עקשן בכיוון החיובי של המונח. נכון, אין כללים סגורים כאשר מסתכלים על תחום בעייתי. יש צורך לנתח ולאבחן את כל נקודות האופי, לאחר מכן את הרעיון הכללי, הבעייתיות מבחינת תיזמונים- ורק אז לנסות להבין איזה תחום הוא בעייתי [לדוגמא, אצל אישה מסוימת ניתן לראות בררנות כללית, חתונה בגיל מאוחר יחסית, ומכאן גם להבין שהתחום הבעייתי קשור לזוגיות].

למעלה