שם הפורום

eliasys

New member
שם הפורום

למנהל הפורום שלום ישנה טעות בשם הפורם, שמו הוא ``דו קיום ערבים יהודי`` ומה שצריך להיות לדעתי הוא אחד משניים או דו קיום ערבים יהודים או דו קיום ערבי יהודי

B.Shokor

New member
ההצעה התקבלה..

מר אליאס היקר: השם של הפורום הוא: דו-קיום ערבים יהודים האות ``ם`` נחתכת בגלל שלא מותר לרשום יותר מ 19 אותיות! השם של הפורום יהיה: דו-קיום ערבי יהודי בזמן הכי קרוב נשנה את השם ותודה לך מאוד מאוד מר אליאס על ההצעה שלך ב.שוקר מ.הפורום

eliasys

New member
אני לא מר ... אני מתוק

שוקור אני מבקש שתפנה אליי רק בשמי בלי תארים למיניהם כי אני באמת לא מר. יש אפילו אנשים (במיוחד בנות) שאומרים שאני מתוק שיהיה לך יום מתוק

B.Shokor

New member
עכשיו יש לי סקרנות..

אם אתה אומר שהבנות אומרות לך מתוק, אז כרגע יש לי סקרנות לראות איזה מין מתוק אתה! ;) וגם דקלה, לא?

eliasys

New member
ממש לא כדאי לך

רק בהנות שלא רואות אותי אומרות עליי שאני מותק כל השאר כבר התאבדו אחרי שראו אותי :)

B.Shokor

New member
ואו, עד כדי כך אתה חתיך..

אני הבנתי למה הן התאבדו.. כנראה שהן השתגענה מאוד כשראו אותך, ולא יכלנהו לסבול את היופי שלך, במיוחד אם לא מצאו חן-בעינך וסרבת להיות איתן ;))) ---------------- אתה רואה איך חשבתי על הצד השני הטוב, ולא כמו שהתכוונת, אותוה דבר צריכים לעשות גם בדו-קיום. אני מקווה שהבנת את הכוונה ;) ----------------- שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה