שם הפורום- הראל סקעת

שם הפורום- הראל סקעת

אמנם אני מרכיבה משקפיים, אבל אני לא רואה בשום מקום "שונאי הראל מויאל" אז או שאני עיוורת, או שלכם יש חסר חמור בהנת הנקרא. זה פורום הראל סקעת מה זה אומר? זה אומר שמדברים על הראל, על הפועות שלו, שמים תמונות, כתבות, ריאיונות, זה ל-א אומר שיורדים כאן על מויאל, זה לא אומר שמקללים אותו, רוצים לקלל? בבקשה. לא כאן. הפורום לא נועד לזה. הרי אם בפורום הראל מויאל הן היו מתחילות לקלל את סקעת, ישר כולכן הייתן פותחות במתקפת עולם, מקללות בחזרה, יוצרות בלגאנים ומהומות, אז למה אתן עושות את זה על מויאל? הפורום רק בן יום, אפילו זה בקושי, ואתן כבר מתחילות? אז עכשיו שכולם יגידו מזל טוב לפורום, הוא בן יום, ותפסיקו לרדת על מויאל, כי הוא זמר מוכשר שלא עשה לכן כלום. לא לכן ולא להראלי.

מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif

t0mi

New member
אמממ מאמי

אף אחד פה לא ירד על מויאל, זה פורום קדוש! וטהור!

עובדה שכן....

זה התחיל בקטן, אבל אני ראיתי כבר 2 ירידות, ושוב, הפורום רק בן יום, וזה לא סימן טוב.... אז כתבתי את הודעה, שזה לא יתפשט.

t0mi

New member
את מדברת על זאת שאמרה

שהיא שונאת מויאל? עזבי אותה... היא תלמד! נחנך אותה ביחד! רוצה???

t0mi

New member
בת 14 וחצי גאה!! התכוונתי לא מהמילה

גאה של לסבית, אלא שאני גאה שאני בדיוק בת 14 וחצי! חחח

ואם הייתי רואה...

עוד אנשים מ"כוכב נולד 2" מתשקים אז הייתי עושה גם להם ככה! פשוט זאת התמונה היחידה שמצאתי והיה לי שוונג!

האמת שהיא כן...

אבל אני לא רוצה להביא שמות, זה לא הרעיון, הרעיון הוא שאף אחת מכן לא תרד על מויאל. וזהו.

ממש מצטערת...

וכמו שאמרתי : אם היו עוד זוגות מתנשקים, שהיו בכוכב נולד שתיים (למשל... אהמ... אלון וסשה - כי היה רומן בינהם) אז הייתי עושה את אותו טקסט רק להם!!! וזה לא קשור למויאל/לא מויאל... גם לי אין בעיה אם מויאל... והוא לא עשה לי כלום... אבל פשוט זה היה שוונג של הרגע... ממש מצטערת...

בסדר,

התנצלת, קיבלנו, הלאה. פשוט שלהבא זה לא יקרה, כי אתן מבינות שזה לא אותו דבר הראל מויאל או אלון ליטבק.... יש לנו קשר עדין עם המויאליות....

למעלה