שם הספר השבעי ?

ביפ בופ

New member
שם הספר השבעי ?

מישהו יודע מה שמו של הספר ה7? האם אף אחד לא יודע,אז מתי יפרסמו את השם?

Jifannit

New member
בטח כמה חודשים לקראת יציאתו.

יאללה, שכל אחד ישרשר הצעות לשם של השביעי!

Jifannit

New member
אהבתי XDDD שלי:

"הארי פוטר וסוכרית הברטי בוטס בטעם הזיעה של וולדי"

y2in1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo97.gif

m i a o o

New member
עוד כמה:

"הארי פוטר וכיכר הלחם שרצה להשתלט על העולם" "הארי פוטר והחציל בטעם קורקשנקס של רוניל" "הארי פוטר ושיער בית השחי של מאלפוי" "הארי פוטר והנוצה המשובשת מאזקבאן" "הארי פוטר ולוח האם החדש של וולדי" "הארי פוטר והספיד סטיק שהציל אותו" "הארי פוטר ונייר הטואלט שנמצא בתא השירותים של מירטל המייללת"

קטרפי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

חחחחחחחחח

"הארי פוטר ושיער בית השחי של מאלפוי" "הארי פוטר ונייר הטואלט שנמצא בתא השירותים של מירטל המייללת" מה לקחת, לעזזאל?

Roonil Wazlib

New member
נעלבתי!

"הארי פוטר והחציל בטעם קורקשנקס של רוניל"? אני רוצה להזכיר מי זו רוניל... Harry Potter and the power of love? זה די רוחני כזה אבל אני הלכתי ברצינות על מה הנושא יכול להיות וזה הרי הרעיון העיקרי של ג'ו. למרות שהיא בטח תעשה על משהו/מישהו משמעותי בספר. אולי Harry Potter and the Horcrux Riddle, שזה גם משחק מילים...

Roonil Wazlib

New member
אני בשוק!../images/Emo2.gif

למרות שכתבתי את זה בחתימה שלי אנשים עדיין משוכנעים שאני בן!

m i a o o

New member
עזוב את זה שלרון עשו שיער ארוך בסרט

ועכשיו נראה כמו בת.

Roonil Wazlib

New member
שוב אני חוזרת- זה שיש לי כינוי

על שם בן, לא אומר שזה מה שאני! " עזוב"?? " עזוב"??? אני בת! אני בת! אני בת! ואני אצטרך להגיד את זה מאה פעמים כדי שיקלט אני אגיד את זה! רוניל זה אמנם בן בספר אבל פה בפורום אני השתמשתי בזה ככינוי שלי ואת לא יכולה להגיד לי שזה לא בסדר בגלל שרוניל זה בן בספר. אני יודע*ת* שלא אמרת את זה במפורש אבל המשכת לדבר אלי בלשון זכר! ד"א- זה לא היה משהו אישי. פשוט כולם טועים ובגלל שאותך הייתי צריכה לתקן פעמיים זה שבר אותי...סורי

למעלה