שם ביתי

nogaash

New member
שם ביתי

שבת שלום, לביתי קוראים ספיר-בתאל והיא נולדה ב 25/07/1994 את השם בתאל היא קיבלה ממני ברגע שהבנתי שאני בהריון, את השם ספיר היא קיבלה שהייתי בחודש השביעי להריוני וריפרפתי בספר שמות, השם בתאל הוא השם הדומיננטי למרות שספיר הוא ראשון בתעודת זהות. זה לא שמההתחלה תיכננתי לקרוא בשני שמות, כשהיא נולדה בחרתי סופית בשם ספיר ואחרי שאבא שלי שאל לגבי שם שני (אצלינו במשפחה לכולם יש שני שמות) אז הוספתי את בתאל ומאז הוא נהיה השם הדומיננטי שלה כי הוא היה השם האהוב על סבא שלה. לפני כמה זמן הייתי בשוק נחלת בנימין והיתה שם מישהי שמפענת שמות והיא חרצה את גורל ביתי באומרה שהשם בתאל הוא ממש לא שם טוב, היא אמרה זאת בנחרצות כזאת שממש הפחידה אותי.. בעקבות המקרה, רציתי לדעת, מה באמת המשמעות של השם הזה ומדוע היא אמרה לי שהוא לא שם טוב לילדה?

doingood

New member
שמות קשים

דבר ראשון, יש לא מעט מפענחים כאלה ואחרים שנוטים להפחיד. ההמלצה הראשונה שלי היא לנהוג באיפוק, ולדעת גם ממי לבקש פרשנות. דבר שני, אין דבר כזה שם לא טוב. ישנם שמות קשים יותר, עם יותר דין, אך אם הנשמה בחרה שם מסויים יש לך סיבה, ואת האיכויות הקשורות בשם ניתן לתעל להרבה כיוונים והתכונות הקשות כביכול הקשורות בשם מסויים יכולות להיות מועילות בנסיבות חיים מסויימות. דבר שלישי ספציפית השם בתאל קשור לאינדיווידואליזם ועוצמה אישית, ובאמת יש הסבורים כי הוא שם טעון. השם ספיר בהחלט יכול לאזן את תכונות השם ולעזור לה למצוא זיווג ואת המקום הנוח שלה בחברה.

nogaash

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת שלא ביקשתי פיענוח של השם שלה, רק רציתי לקנות לה תליון שמצא חן בעיני באותו הרגע עם השם שלה וישר קיבלתי פיענוח לא נעים במיוחד... מיותר לציין שאת התליון ממנה לא רכשתי. תודה ההסבר המפורט

nogaash

New member
תודה ../images/Emo13.gif

האמת שלא ביקשתי פיענוח של השם שלה.. רק רציתי לה לקנות לה תליון שמצא חן בעיני באותו הרגע עם השם שלה והיא התחילה להגיד כל מיני דברים לא נעימים במיוחד... מיותר לציין שאת התליון ממנה לא רכשתי. תודה על ההסבר המפורט

למעלה