של מי זה??????

דייויד1

New member
גיא כמה הם עולים ואיפה קנית?????

איזה נעליים משגעות ,במיוחד שכתוב bam margera

sweet 666

New member
אתה יכול להשיג אותן חינם...

אתה פשוט הולך לאיזו חור נידח בשם מכמורת, מוצא דוב שמן עם ליפה ע צ ו מ ה (על הראש), לוקח איזה כיסא או שולחן ליתר בטחון, מכניס ליצור הזה שתארתי במשפט הקודם לראש או כל חלק אחר בגוף,מתרחק אחרי זה, אם הוא לא זז, לוקח צמר גפן מבושם, מכניס עמוק לתוך הנחיריים ואז מוריד לו את הנעליים, בבית מכבס אותם 200 פעם עם אקונומיקה ואז יש לך נעליים יפות שכאלה בחינם!( ועשית טובה לאנושות כולה..במיוחד לאנה)

omni96

New member
חחחחח אבל !

אולי את פשוט תעשי את זה ותשלחי לו את הנעלים ואז גם תהני וגם תשמחי שתרמת במשהו לעולם מה שלא קורה הרבה

sweet 666

New member
מה שלא קורה הרבה!?!!??

ומה עם הפלפון שתקעתי ומה עם הכאפה?!?!אה?אהה!?!?!? מה זה, נפט?! חוץ מזה, אני אתרום הרבה מאוד בפורים, כי אני הולכת לרצוח אותך, אור, באמת!! על זה שעבדת עלי, ואני השתגעעעעעעעעעעעעתי!!! לא שכחתי ולא סלחתי אור! זה יבוא אליך יום אחר( אתה יודע בדיוק איזה)! *לוקחת כמה נשימות עמוקות* מה..?נעליים...? ולמה לי לעשות את העבודה השחורה? בלי ספק אני אהנה מלהכות בו, אבל להריח את הרגליים שלו עם הנעליים...ועוד לגרום לסבל רב בדואר..? מה עובדי הדואר עשו לך אור? על מה מגיע להם דבר כזה?? איזה אכזרי אתה...פויה אור! פויה! ילד רע! בשביל אחד בן 8, אתה יותר מדי מרושע..

BiAAcH

New member
כבר אמרתי לך שאת אישה רעהה!!

אבל לא סתם רעה!! רעה בסגנון סדאם חוסיין!! אדולף היטלר!! פו הדוב!! (אהה, אופס זה לא רע...) בקיצור, הבנת את הרעיון, את אישה רעה ואני לא אוהב אותך בכלל!! ואני אפילו לא מזמין אותך ליומולדת שלי!! בעצם אני כן אזמין אותך, ואני אכה אותך כל שנייה, וכולך תהיי סימנים כחוולים, והכי גרוע, אני אוכל את העוגת יומולדת שלי מול העיניים שלך, ואני לא אכבד אותך!!

omni96

New member
גיא משהו אחד !!

פו הדוב הוא רשע !!!!! זה שהוא רודף אחרי עם גרזן נוטף דבש ברחוב לא עושה אותו רע ?!?! זה שהוא מופיע בחלמות הרטובים שלי ועושה סאדו מאזו עם בת הזוג שלי זה לא רע ?!?!?! טוב נו זה נחמד דווקא ואנה - אמרת שאת לא באה בפורים !!! שקרנית מלוכלת !

Ocean Born

New member
LOL!!!!

פאק כמה צחקתי!!!!!!!!!!!

sweet 666

New member
אני לא שקרנית...../images/Emo7.gif

מלוכלכת אולי, אבל לא שקרנית! אז אור, מצידי תדחוף את האצבע לתחת ותסובב 8 פעמים נגד כוון השעון!

omni96

New member
זה יהיה כואב !!!

יצא לי פלונטר בשיערות !!!!! מסכנה קרן ! לא מספיק אחותה עכשיו גמני מצחיק אותה ! בטח הבטן שלה מתנפחת

BiAAcH

New member
חחחחחחחחחח

לול, קרעת אותי עכשיו עם התיאור הזה...

sweet 666

New member
רעה? חשבתי שאני סתם מלאכון קטן...

טוב נו, לא קטן..גדול.. וסדאמי והיטלר..אאאההכככ...חברי הטובים..יבוא היום ואנחנו נשתולל בגהנום...מוזמן להצטרף, למרות שלדעת אין כניסה לחרשנים... ובקשר לעוגה שלך...זה הדבר היחיד שפגע בי!! וחוץ מזה, מי פה מדבר על אנשיר רעים?!!? אתה כזה מכוער אם תעשה לי את זה!! ואתה יודע מה?שניתי את דעתי לגבי התחת שלך...פו הדוב? אה..? אוהב דבש נכון? אתה יודע ששעווה עושים מדבש?? איך זה נשמע לך? נעשה את התחת שלך חלק כמו של תינוק..אופס, יותר חלק אפילו, כמו של טמיר! יהיה לך חריץ נקי מקשקשים..ושער בכלל! בדרך הכי מענגת שאפשר!

sweet 666

New member
כפפות? איפה המזרקים עם חומר מרדים

והרטאלין בקילוגרמים?? והאזיקים? והשוט?אני יודעת שיש לך הכל... ואיפה ציוד מגן שלי? המסכה והחליפה והמגפיים ? מותק,רק כפפות זה לא יעזור...

omni96

New member
אל תקראי מותק

לפני שגם אני אגלח לך את התחת ! ואני מפחד לשאול מה יש לך שמה !

sweet 666

New member
למה שתגלח לי ת'תחת? מותק, דיברתי

איתך בכלל? לא, אז תשתוק ותחכה כשאקרא לך ללקת את העוגה מהתחת החלק של גיא בסבלנות...

BiAAcH

New member
הלו אנה...

עשינו הסכם לא?? ואני אשכלל אותו עכשיו: תחת חלק = עוגה לאנה, תחת חצי חלק = עוגה בפרצוף של אנה!! למרות שזה אפילו יותר כיף מלאכול אותה...

למעלה