"של מי השורה הזאת"? מספר 184.

"של מי השורה הזאת"? מספר 184.

זהו את מילות השיר: הוא מתרגש ולוחש לך, את התקווה שהפעם לא................... את התשובות יש לשלוח במסר אישי בלבד. עד יום שני בשעה 19.30 בערב. תשובה מלאה צריכה להכיל: שם הריקוד- היוצר- השנה שם השיר- מילים- לחן- ומבצע. בהצלחה לכולם.

התשובה של אביב 74.

לקפה ערב טוב. שם הריקוד: "מרינה" יוצר הריקוד:אבי פרץ שנה:1988 שם השיר: "בובה" "בובה" מילים: יואב גינאי לחן: מנואל אוברגון מבצע: יזהר כהן מופיע בקלטת וידאו מס´ 14 של "רוקדים" מילות השיר: יש במרכז העיר על יד הבימה בית ישן ובו גרה מרינה היא בת שבעים ושש,אך עוד זוכרת איך היתה כל גבר אז מסחררת. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. את כל המחזרים היא לא סופרת יש שהיו יפים כמו בסרט כמה היו עיקשים, שנים לה המתינו לחטפה בסתר כמו ולנטינו. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. כל השנים מרינה, את כמו בתוך ויטרינה עוד מאהב כאן נותר לך ומחכה בפינה כשאת יוצאת לכיכר, הוא מתרגש ולוחש לך את התקווה שהפעם לא תאמרי לו "אחר כך". הם רצו בה...

התשובה של ליאורה סלוצקי.

ערב טוב, קפה! ראשית אני רוצה לאחל לך הצלחה בתפקידך החדש. להלן פתרון שורה מס´ 184 א. "מרינה" - ריקוד זוגות של אבי פרץ משנת 1988 ב. "בובה בובה"או "מרינה" - לחן:VALLE BELTRAN,GERARDO DEL גירסה עברית: יואב גינאי ביצוע: יזהר כהן, ערב טוב

התשובה של צביה.

שלום לידידי, "מרינה"(בובה בובה)-זוגות-אבי פרץ-1988. ולמילות השיר על פי "שירונט" מרינה ביצוע: יזהר כהן מילים ולחן: אוברגון מנואל גירסה עברית: יואב גינאי יש במרכז העיר על יד הבימה בית ישן ובו גרה מרינה היא בת שבעים ושש,אך עוד זוכרת איך היתה כל גבר אז מסחררת. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. את כל המחזרים היא לא סופרת יש שהיו יפים כמו בסרט כמה היו עיקשים, שנים לה המתינו לחטפה בסתר כמו ולנטינו. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. כל השנים מרינה, את כמו בתוך ויטרינה עוד מאהב כאן נותר לך ומחכה בפינה כשאת יוצאת לכיכר, הוא מתרגש ולוחש לך את התקווה שהפעם לא תאמרי לו "אחר כך". הם רצו בה... ביי, צביה.

התשובה של לין11.

שלום וברכה. שם השיר- מרינה, מילים יואב גינאי, לחן מנואל אוברגון, מבצע יזהר כהן. ריקוד זוגות של היוצר אבי פרץ משנת 1988.

התשובה של גולד.

ערב טוב, מצורף פתרון שורה 184. הרקוד: מרינה - רקוד זוגות של אבי פרץ משנת 1988 (השתלמות אשריאל מס´ 38 מהתאריך 11.6.88). השיר: מרינה (נקרא גם בובה, בובה) - מילים במקור: Manuel Garcia Obregon Pareja , Rafael de Leon Arias de Saavedra ו - Manuel Lopez Quiroga Clavero עברית: יואב גינאי, לחן: Gerardo Del Valle Beltran , ביצוע: יזהר כהן.

התשובה של אריק.

שלום לקפה של ברטה, ברכות על הצטרפותך למעגל החידונאים... והפתרון להיום- ריקוד: מרינה ריקודאי: אבי פרץ ריקוד זוגות משנת 1988 השיר: מרינה מילים: אוברגון מנואל גירסה עברית: יואב גינאי לחן: ??? ביצוע: יזהר כהן להלן מילות השיר: יש במרכז העיר על יד הבימה בית ישן ובו גרה מרינה היא בת שבעים ושש,אך עוד זוכרת איך היתה כל גבר אז מסחררת. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. את כל המחזרים היא לא סופרת יש שהיו יפים כמו בסרט כמה היו עיקשים, שנים לה המתינו לחטפה בסתר כמו ולנטינו. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. כל השנים מרינה, את כמו בתוך ויטרינה עוד מאהב כאן נותר לך ומחכה בפינה כשאת יוצאת לכיכר, הוא מתרגש ולוחש לך את התקווה שהפעם לא תאמרי לו "אחר כך". הם רצו בה... יום נעים, אריק.

התשובה של דבקה רמות.

אהלן קפה! והנה תשובתי... שם הריקוד: "מרינה". ריקוד זוגות של אבי פרץ המוכשר! משנת 1988. שם השיר...ופה יש לי בעיה: לפי ה"שירונט", שם השיר: "מרינה". לפי אתר "רוקדים", שם השיר: "בובה בובה"... מילים ולחן: אוברגון מנואל. גירסה עברית למילים: יואב גינאי. ביצוע: יזהר כהן. ******************************** יש במרכז העיר על יד הבימה בית ישן ובו גרה מרינה היא בת שבעים ושש,אך עוד זוכרת איך היתה כל גבר אז מסחררת. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. את כל המחזרים היא לא סופרת יש שהיו יפים כמו בסרט כמה היו עיקשים, שנים לה המתינו לחטפה בסתר כמו ולנטינו. הם רצו בה, רצו, רצו, רצו בה וקראו לה בואי בובה, בובה ,בובה אך היא ענתה ברטט - אולי מחר. כל השנים מרינה, את כמו בתוך ויטרינה עוד מאהב כאן נותר לך ומחכה בפינה כשאת יוצאת לכיכר, הוא מתרגש ולוחש לך את התקווה שהפעם לא תאמרי לו "אחר כך". הם רצו בה...

סיכום שאלה 184.

כל הכבוד לכול הפותרים. והם: אביב, ליאורה, צביה, לין, גולד, אריק, ודבקה רמות. ולהלן התשובה המלאה: שם הריקוד: מרינה. היוצר: אבי פרץ. שנה: 1988. שם השיר: בובה בובה. ומרינה. מלחין ומילים: מנואל אוברגון. המילים בגרסה עברית: יואב גנאי. והמבצע: יזהר כהן.

gold869

New member
יש טעות בשם המלחין.

כיוון שהמידע באתר של ירון שגוי, שוב הוטעו כמעט כל הפותרים זולת ליאורה! לפי האתר של אקו"ם את המילים כתבו במקור שלושה כותבים: הראשון: Manuel Garcia Obregon Pareja, השני: Rafael de Leon Arias de Saavedra והשלישי: Manuel Lopez Quiroga Clavero עברית: יואב גינאי, לחן: Gerardo Del Valle Beltran , ביצוע: יזהר כהן. מנואל גרסיה אוברגון פארחה שלפי האתר של ירון הוא המלחין, רק כתב את המילים במקור יחד עם רפאל דה ליאון אריאס דה סאבדרה ומנואל לופז קוירוגה קלאוורו. הוא לא כתב את הלחן! הלחין: ג'רארדו דל ואלה בלטראן. כיוון שקישור ישיר לשיר מרינה אינו עובד כרגע, ניתן להכנס לפי הקישור לאתר של אקו"ם, להקליד את שם השיר "מרינה". ברשימה שמקבלים לבחור ביצירה מס' 043387 .

גולד- אני בעד שתקימי מאגר מידע משלך

בנושא ריקודי עם. ברצינות!!! יש לך אוצר אדיר של מידע בנושא זה! גם לי נמאס לקרוא מידע באתר "רוקדים" תוך כדי שאני לוקחת בחשבון שהמידע ברובו אינו מדוייק. מתי כבר ירון יבין שמאגר מידע עושים באופן המדוייק, או שלא עושים בכלל?

דבקה רמות! איזו הטפת מוסר רצינית...

גולד שלחה לי מספר תיקונים וביניהם גם את זה. בחיפוש שעשיתי על דיסק מקורי של יזהר כהן כתוב מה שכתוב באתר "רוקדים" ושמשם לקחתי את המידע. גם שינויים צריך לבדוק היטב לפני שמכניסים כדי שלא לשגות בטעות נוספת. אני מאד מעריך ומכבד את המידע שגולד מביאה לכאן ובד"כ משנה בהתאם. גולד יודעת זאת. המידע לגבי מרינה ישונה גם הוא. ואשר לך, "דבקה רמות" יקירתי, הצעתי לך פשוט לא להסתמך על אתר "רוקדים" אלא למצוא לך מקורות מידע אחרים. מה שאת מבקשת מגולד (הקמת מאגר מידע) הרי קיים אצלה ו/או היא יודעת כיצד לחפש אותו באינטרנט והיא תשמח ללמד אותך לעשות את החיפוש בעצמך. מכאן ועד להקמת מרכז מידע זמין לכולם ברשת, הדרך עוד ארוכה מאד. זה לא פשוט כפי שאולי זה נראה לך.

ירון- איזו תגובה צינית ומגוחכת...

במיוחד לנוכח מה שכתבתי לך בעבר בנושא (במסר אישי)... אבל, אני כבר לא מתרגשת ולא נעלבת מתגובותיך. אני בהחלט אאמץ את הרעיון שלא להסתמך כלל על אתר "רוקדים". (והלוואי, שיוקם אתר חלופי ל"רוקדים") לגביי גולד, אינני מכירה אותה כלל, אבל אני בטוחה שהיא לא זקוקה לשום מאגר מידע. אני משערת שיש לה ידע אישי (עצום!).

revgola

New member
הפסד שלך

לפי דעתי, כל מאגר מידע הוא מבורך, בטח מאגר מקיף ורחב כמו אצל ירון. אם את לא יכולה להסתמך עליו ב 100%, (כפי שלא ניתן גם במאגרי מידע אחרים) את יכולה לבדוק במקומות נוספים. אני אישית מוצאת את אתר רוקדים שימושי ויעיל, אני רק מחכה כבר בשקיקה לתוספות שירון מתכוון להוסיף בעתיד לכל ריקוד.

יבנאי

New member
האתר האוסטרלי מקיף ואמין יותר

ולא כדאי להסתמך כלל על אתר דל פרטים וחסר נתונים כמו רוקדים. http://www.israelidanceaustralia.com/

לפחות יש לי סיפוק

שהאתר שלי הינו האתר המקיף והאמין ביותר בעברית ועם הכי הרבה נתונים ופרטים. בנוסף יש לי גם הרבה "מניות" באתר האוסטרלי שקיבלו ממני הרבה מאד נתונים ובאמצעותי יצרו קשר עם הרבה מאד מחברי ריקודים. ביננו יבנאי, ממך הרי מעולם לא קיבלתי חיוך. אבל אני מקבל הכל באהבה.

את ממש טועה. תגובתי היתה רצינית

לחלוטין וללא כל כוונה להעליב אותך, אלא להסביר וליעץ לך. זכותך שלא להשתמש באתר "רוקדים" אין לי טענות. אני גם לא מתחרה באיש בידע האישי שלו. טוב לי עם הידע שצברתי ואני משתדל תמיד ללמוד עוד ועוד. יש לי הערכה רבה למי שמחזיק ב"ידע אישי" רב וגם הערכה למי שיודע איך לדלות מידע מהאינטרנט ומכל מקור אחר. אני יודע (ומניח שגם את יודעת, לפחות חלקית), שאני מקדיש המון, המון, המון, המון זמן כדי להכניס את מירב המידע ולתקן כל מידע שדורש תיקון. הרי ברור שאין ולא היה בשום מקום כוונה להטעות אותך או מישהו אחר. זכורה לי גם טענתך לגבי העובדה שלא מצויין יותר ממחבר ריקוד אחד לריקודים שחוברו ע ידי מספר אנשים ביחד. הבעיה ידועה. בינתיים בידע שלי בבסיסי נתונים (שהוא בהחלט ידע מועט שנרכש בלימוד עצמי בלבד), איני יכול לבנות קשרים של "יחיד לרבים ורבים לרבים". אני מקווה שעם עזרה שאני מקבל גם נתונים כאלה יעודכנו בעתיד, אף כ הם אינם בסדר הקדימויות כיום. באמת חבל לי שאיני מספיק טוב עבורך אבל ברור לי שלא אוכל לספק את כולם.

למעלה