של מי החברים ?

Lovable Stray

New member
לצערי,

אני לא יכולה להגיד שיש לנו חברים משותפים
יש לו את החברים שלו מהלימודים איתם הוא לא ממש נפגש צחוץ למסגרת, לי יש כמה חברות שאני כמעט ולא רואה... בעקרון אנחנו יוצאים לבד ולא אוהבים חברה נוספת, פעם נפגשנו עם זוג חברים שלו אבל זה היה עוד בתחילת הקשר.

החברים שלי הם שלי ושלו הם שלו

אני מביאה את החברים שלי לבילויים שלנו והוא את שלו ופשוט אנחנו עושים מיזוג. אבל כן אם יקרה משהו וחס וחלילה נפרד או נריב שלו יהיו בצד שלו ואני אפילו לא אעלה בדעתי להתקשר ולספר להם כי הידידות שלו לא יהיו אוביקטיביות. ושלי חברות שהכרנו בין הבעלים שרואים יחד ספורט וזהו. וואוו אם חברה הכי טובה שלי לא היתה מסתדרת עם בן הזוג שלי זה היה ממש קשה לי כי שניהם מאוד חשובים לי. לא היינו מבלים יותר יחד לדעתי אבל טפו טפו טפו כולם אומרים לי שהוא מדהים ומזלי שהתחתנו מהר כי אם לא הוא היה בורח לי. מצחיק?

michalul

New member
על אף שאני לא כותבת קבועה...

לי יש 2.5 חברות (לצערי אני לא טיפוס שיודע לקשור קשרים) שהן רק שלי. לו יש מליון וחצי חברים - מהילדות, מהצבא ומכל מסגרת שהוא נמצא בה, אך זה חברים של פעם ב... עם חברי הילדות והצבא (לכולם בנות זוג) הוא נפגש לעיתים, לרוב זה איתי. לצערי לא הצלחתי ליצור קליק איתם, אבל אולי לאחר שהוא יסיים ללמוד ונוכל לצאת יותר אז היחסים ביני לחברים שלו ישתפרו....

ניליסה

New member
אי אפשר לתאר כמה אני סובלת מהחברים

פשוט אי אפשר לתאר כמה אני סובלת מהחברים של חבר שלי. לכל דבר יש להם מה להגיד, אין להם חברות ואני חושבת שלא היה להם חברות רציניות רק לזין... אז הם לא יודעים מזה אהבה
חברים=

dominogrose

New member
אצלנו זה די מוזר...

אני מכירה את כל החבר'ה של חבר שלי, והם נהפכו לחברים משותפים. את החברות שלי הוא לא מכיר כמעט בכלל.

moribat

New member
אצלי מה ששלי שלי, ומה ששלו שלו..

יש קשרים טובים בינו לבין החברות שלי, ועם מספר זוגות אנו יוצאים לפעמים יחד, אבל החברים שלי שלי והחברים המועטים שלו (ואני לא אוהבת אותם..)

אשה אשה1

New member
אצלנו....

אני ממונה על "הבאת חברים" והוא בדרך כלל מנפה
. התוצאה -
אין לנו חברים משותפים כמעט. לי יש 3-4 חברות טובות (שהוא לא אוהב) ולו יש מלא מכרים אבל חברים אין לו, הוא קצת אנטיפט בקטע הזה... בדרך כלל היציאות שלנו הן לבד או אם נוסעים לנופשים, טיולים זה בדרך כלל עם המשפחה שלי.

למעלה