של מי הדף הראשי הזה? ולמה אני באי סי קיו שלו?
B Brolly New member 30/10/02 #2 איזה וולפייפר יפה../images/Emo99.gif אין לי שמץ של מי זה... אבל אתה יכול לשים את הוולפייפר בתור תמונה שאוכל לקחת אותה?
איזה וולפייפר יפה../images/Emo99.gif אין לי שמץ של מי זה... אבל אתה יכול לשים את הוולפייפר בתור תמונה שאוכל לקחת אותה?
B Brolly New member 30/10/02 #3 זה אחד מהשנייה האלה... זה או קאזאבובו או בלאסטר... רוצה לדעת איך אני בטוח? זה בגלל ש Alucard זה אני
B BLASTERx New member 30/10/02 #6 סביר להניח שזה בלאסטר...אה רגע זה אני! אז כנראה שזה מיקרוזיפ! דבר אחד לא הבנתי...איך ראית את הדסקטופ הזה?
סביר להניח שזה בלאסטר...אה רגע זה אני! אז כנראה שזה מיקרוזיפ! דבר אחד לא הבנתי...איך ראית את הדסקטופ הזה?
B BLASTERx New member 30/10/02 #7 סביר להניח שזה בלאסטר...אה רגע זה אני! אז כנראה שזה מיקרוזיפ! דבר אחד לא הבנתי...איך ראית את הדסקטופ הזה?
סביר להניח שזה בלאסטר...אה רגע זה אני! אז כנראה שזה מיקרוזיפ! דבר אחד לא הבנתי...איך ראית את הדסקטופ הזה?
B Brolly New member 31/10/02 #8 אז טעיתי...../images/Emo52.gif תוכל לשים את הוולפייפר כמו שהוא (בלי אייקונים רק תמונה) התמונה הזאת ממש יפה ואני רוצה אותה ^_^
אז טעיתי...../images/Emo52.gif תוכל לשים את הוולפייפר כמו שהוא (בלי אייקונים רק תמונה) התמונה הזאת ממש יפה ואני רוצה אותה ^_^