של מי הגירסא ל-

MineSweeper

New member
של מי הגירסא ל-

love of my life, מהפרסומת של קארלסברג? (הממ..נראה לי שזה היה קארלסברג...אם לא אז איזושהי בירה אחרת...)

אני יודע מי מבצע את המקור

Queen - Love of my life וזה היה של היניקן עד כמה שאני זוכר :)

MineSweeper

New member
כן, זה גם אני יודעת...

ולא נראה לי שזה היה הייניקן, הייניקן זאת הפרסומת עם המסכן שמחפש שעה בתוך חבית קרח, בסוף מוציא את הבקבוק ואז הוא נופל לו בחזרה לחבית... אולי הייתה אחת אחרת, אבל אני די בטוחה שזה היה של קארלסברג, לא שזה מאוד משנה...

GK_FF

New member
???

הוא שר את זה בפאב! זה כמו "live"! אני ממש לא חושב שיש כזאת גירסא...... סתם הביאו "זמרון" והוא שר......

MineSweeper

New member
לא חשבתי על זה...

אבל לא נראה לי שזה הוא שר... לא יודעת, אולי... אוף, זה נשמע כזה חמוד, מצא חן בעיניי...

מריושי

New member
זה נשמע כמו

פרדי מרקורי כשהתחלף לו הקול... גרסא מאוד פושרת לשיר...

Electrolite

New member
אולי הוקלט במיוחד לפרסומת?

אין ספק שזה בהרבה הרבה פחות טוב מהגירסה המקורית המדהימה של קווין!

מריושי

New member
כנראה זה באמת

משהו יחודי לפרסומת דרך אגב אתם יודעים שלזמרים יש הרבה פעמים בעיה לשיר שירים של קווין בגלל הסולמות הגבוהים שלהם? במופע הצדעה לפרדי מרקורי הורידו לתוים יותר נמוכים בגלל שאף אחד לא הצליח לשיר בגבהים של פרדי מרקורי

Electrolite

New member
כל מה שצריך לעשות זה להסתכל על....

רובי וויליאמס המגוחך שמנה פעם אחר פעם לחדש שירים של קווין ומגיע לרמות חדשות של זוועה. אני מתעב את הבחור....

Electrolite

New member
לא ציפיתי להסכמה רחבה כאן......

האמת היא שהוא הצחיק אותי מרוב גיחוך בהתחלה אבל כשהוא החליט לעשות את הקאבר ל WE ARE THE CHAMPIONS הוא סתם עבר לעצבון..... אין בו שום דבר יחידי, המוזיקה שלו משעממת והכי גרוע- הוא אחד היצורים המעצבנים ביותר עלי אדמות!

הדר בוג

New member
אל תגידי את זה כאילו זה עובדה...

זה עניין של טעם!!! לדעתי הוא אחד האנשים הכי סקסיים שיש... יש לו קול ממש יפה והקאבר ל we r the champions ממש טוב.. (לדעתי, שוב...לא קובעת עובדות)

Electrolite

New member
זו עובדה!

אני מציג את הטעם שלי ואני מודיע לך שבשבילי- רובי וויליאמס הוא זמר גרוע (אפילו לא אמרתי יוצר....) וזאת עובדה! לא שללתי ממך את הזכות לחשוב אחרת. העובדה היא שאני חושב ככה. ואני לא חושב שיש שום קשר לזה שהוא סקסי בעינייך.... זאת אומרת, אני בטוח שיש קשר אבל אני חושב שלא צריך להיות קשר.....

למעלה