של מי אתה ילד ?

אני מעריך מאד

את איסוף המקורות שעשית.
ברם, ההלכה היהודית לא טרדה את מנוחתי לפני התכנית, גם לא במהלכה, והפלא ופלא - גם לא אחריה.

מעניין לי את קצה הזין באיזה שם גנאי איזה רב שמת לפני 2000 שנה כינה ילד זה או אחר.
אותי עניינה העובדה שיש ילדים במדינה הזו (2500 לדברי התכנית), שנולדים בניגוד לרצון האב.
ושהעולם שותק.

מוקסמת 3

New member
אני לא יודעת אם אתה "יהודי" או אחר

וזה גם לא הטריד את מנוחתי לפני כתיבת תגובתי גם לא במהלכה אך הפלא ופלא - כן לאחריה.

אותי מעניינת העובדה - שאם אתה כן מזדהה בתור יהודי, אזי בושה לעם ישראל שכך אתה מדבר נגד תורתנו הקדושה... ונגד גדולי הדור. קצת כבוד לשורשים ולמסורת שלך לא הייתה מזיקה לך ללב.

ורק כדי לנקות לך את המצפון, אזי הדברים מובאים שחור על גבי לבן מתוך התורה (של היהודים .. אם שמעת עליה) - אך ניראה שאין לך שמץ במה מדובר. אולי אם הייתי מביאה ציטוטים מתוך הקוראן, הייתה מזדהה יותר.

ממזרות

על פי המקורות שציטטת (שמה לעשות - עובדתית - מריחים את הפרחים מלמטה לפחות ב- 2000 השנים האחרונות) - זה מה שמטריד אותך ביחס לתמונה שהוצגה בתכנית ?

מוקסמת 3

New member
אותי מעניינת כל הבעיה בכללותה ולא רק חציה !

אין עשן בלי אש - והילדים הללו לא היו נולדים ונאלצים לסבול כל חייהם אלמלא הטעות הבלתי נסבלת והקלה של המבוגרים !!!

איך שאני לא אסובב את זה, הדור הזה שמרשה לעצמו לעשות ככל העולה על רוחו מבלי לדפוק דין וחשבון לדת והמסורת - הוא זה שאשם בכך שהילדים הללו סובלים.

את צודקת

אין עשן בלי אש.
והילדים הללו לא היו נולדים אלמלא התנהלות המבוגרים שהרו אותם.

הדור הכופר שלנו באמת מרשה לעצמו יותר מידי.
בושה.

מבלי להפחית בחלקן של הנשים

אולי הגיע הזמן להגיד דבר נורא פשוט: גבר שלא מעוניין בילדים - שישתמש בקונדום. נורא פשוט.
זו לא חכמה לזיין את השכל עם הסברים אנטי-קונדומיים, להטיל את האחריות על המניעה על האישה, ואח"כ להתלונן שגנבו לך משהו.

גם זה לא תמיד פשוט

זוג שנמצא במערכת יחסים תקופה ארוכה
(ואין קשר עכשיו אם הם בוגדים בבני זוג אחרים או לא שזה לכשעצמו לא לעניין)
באיזה שהוא שלב מוותרים על הקונדום מסיבות מובנות, כמובן אם האישה לטענתה מוגנת בדרכים אחרות,
בשלב הזה אישה שמנצלת זאת על מנת לגנוב זרע מבן זוגה ללא ידיעתו זה מעשה מכוער ופשע לכל דבר.

מבלי להפחית בחלקן של נשים

וגם לא של גברים - הגיע הזמן להגיד משהו פשוט יותר - לא יובאו ילדים לעולם אלא בהסכמת שני הצדדים.
זה יכול להיות קונדום, גלולה, התקן, משגל נסוג או שילוב כזה או אחר.
וזה צריך להיות הפסקת הריון במידה ואין הסכמה. וראוי שתהיה כזו לפני ..

יערית

New member
למה הגיע העת?

מבחינתי זה משהו בסיסי ביותר, מובן ביותר שאין מביאים ילדים
לעולם ללא הסכמה הדדית!!!!!!!!!!!!!!
וגם אם ישנה "טעות", לא חייבים ללכת איתה עד הסוף, אלא אם
כן שוב, שני הצדדים הופכים את "הטעות" לחלום משותף.

הזילות הזו מגעילה אותי!

אתה סותר את עצמך

כי כמו שאומרים, לא תמיד יודעים מי האבא, אבל תמיד יודעים מי האמא.

ככה שהנשים גורמות לזה והאחריות עליהן.

Rtitan

New member
האם אתה האבא שלך הילדים שלך?....

יש סיכוי של 4% שלא... לפחות בארה"ב.
גם אם אתה נשוי באושר, מטפל בילד או בילדה שלך באהבה גדולה והכל מושלם, יש סיכוי לא רע שאתה מגדל ילד של אבא אחר שהסתובב במיטה של אשתך ביחד איתך, בלי שממש ידעת.

http://www.menshealth.com/best-life/fathers-and-kids-parenting-fraud

מה לעשות?
תלוי בך - דבר ראשון, לגבי הילדים שנולדים ממה שקרוי "גניבת זרע" - אז כן, זרע הוא גניב כמו כל דבר אחר. את המכונית אתה נועל כשאתה משאיר אותה בלילה במקום לא מוכר?
למה את הזין לא? כי היא אמרה שהיא מוגנת?
גם השומר בשער החניון אמר שהכל בסדר, אתה יכול להשאיר את המפתח במכונית - רק אחר כך לך תדבר איתו או עם הביטוח, אז את המפתח לא השארת - את המהשמו כן.
אתה רוצה לזיין?
אתה יכול לא להתקרב לאתר ההנצחה לחופש שלך עד שאתה בטוח, ואתה יכול לשים קונדום (שסביר להניח שכל גבר כאן יודע שמדי פעם גם הטובים בהם נקרעים בלהט הרגע).
ככה או ככה - מרגע שהזרע שלך פגש ביצית הם שייכים לגברת - תרצה או לא, הוגן או לא.

אני לא מצדיק את המצב הזה - שיהיה ברור. אבל זה המשחק, אלו כללי המשחק ועד שהם ישתנו, גברים צריכים לשחק לפי הכללים הללו כי ברוב המקרים, אין להם פתח מילוט.

עכשיו כמה מילים סובייקטיביות להפליא לגבי ממזרות - כן, הדת היהודית לא ממש מקבלת ממזרים ולא מאפשרת להם להתערבב בזרע ישראל.
נפלא.
כמו שאלו שלקחו לעצמם את השמירה על "ישראל" נראים היום - זה לא כבוד כזה גדול להשתייך לכת עובדי האלילים הללו כך שלא מזיז לי את קצה השערה המרוטה של ה|ביצה| השמאלית אם בית דין רבני כזה או אחר יקבל את הילדים הללו או לא - ממילא משה רבינו, אברהם אבינו ועוד לא מעט נביאים וצדיקים לא היו מצליחים לעבור בשלום את בתי הדין הרבניים של היום. אברהם כי הוא לא נמול עד גיל... כמה? זקן.
משה רבינו בכלל גדל אצל גוי, התחתן עם ציפורה שלא היתה יהודייה כלל, דוד המלך זיין מהצד כל מה שזז ורצח בעלים שעלולים היו להפריע לו.

בעיני, חשוב הרבה יותר שלא לפגוע בילדים שנולדים כי הם לא בחרו להיוולד לסיטואציה הזו! והם לא אמורים לשלם על הטיפשות האינפנטילית והחרמנות של הוריהם או היותם חלאות הגונבות זרע.

למעלה