גמאני חדשה (בעקבות הכתבה)
היי אני חדשה בפורום ואני לא יודעת אם אני אתמיד כאן כי אין לי נטיה כזאת, בכל מצב רציתי להגיד שגם אני ראיתי את הפרק וגם אני בכיתי, הבעיה שלי שאני בוכה תמיד בסרטים ולא משנה באיזה הקשר (זה לא היה לפני מותה של אימי, אני לא בכיתי בשום סרט לפני זה) אבל היום מספיק שאני אראה את הפרסומת של 013 על שיחות לחו"ל ( עם הילד הקטן ) כדי שאני אתחיל לבכות כך שאני לא חושבת שזה קשור לאובדן של מירנדה, אלא בעיה שלי. בכל מצב אני לא מרגישה מוכנה מדי לחשוף את סיפורי כרגע, הדבר היחידי שאני יכולה להגיד ואני יודעת שאולי זאת עמדה שיפוטית אז אני מתנצלת, אבל אני לא מאמינה בקבוצות תמיכה וכאלה כי אני חושבת שכל אחד חווה כאב של אובדן וכל סיפור הוא שונה ולא יכול להידמות לאחר, וכמה אנוכי מדי אבל אני עדיין חושבת שלא ניתן להשוות בין מיקרים ואולי אני גם חושבת שהמקרה שלי הכי גרוע, אבל רוב הסיכויים שזה סתם רחמים עצמיים, אף פעם לא הייתי כזאת אנוכית, אבל משהו בי נשבר כשאמי נפטרה ואני לא מוצאת דרך לתקן את זה בכל מצב אני לא יכולה להמשיך עכשיו ולכן אני אסיים בזאת, אולי אני אחזור ואולי לא, תודה לכן בכל זאת ואני מאחלת לכן כוח וכל דבר אחר שיכול לעזור, כי אני יודעת כמה נורא הכאב וכמה מעטה התמיכה...