שלשום ראיתי בפעם ה-3...

dolytush

New member
שלשום ראיתי בפעם ה-3...

את "סודות המסדר" (The order) והיתה שאלה שתמיד דפקה אותי למה היה שם אחד שקוראים לו סיירוס שהוא ממש אבל ממש הזכיר לי את ההוא נו ההוא שנשלח לראשונה ב-COLONY כדי לחסל את כל מושבת המשובטים עם השפיץ הזה..(שדרך אגב פרק ההמשך שלו end game ממש אהבתי הוא גם הפרק הכי אהוב עלי בעונה השניה) בסוף הסרט ראיתי שהשחקן שמגלם את סיירוס הוא בריאן תומפסון (נראה לי) אז אתם יודעים במקרה אולי איך קוראים לשחקן שמגלם את החייזר שמשנה פרצופים?וגם איך קוראים לדמות...(לא קלטתי תשם שלו כי הפעם האחרונה שראיתי אותו מופיע הוא ב"טליתא קומי"....) ובכן תודה על עזרתכם! מדרור (למרות השם אני בת)

1Shir

New member
בשבילי סיירוס זה...

מהסרט "קון אייר" עם ניקולס קייג'.. מה זה בכלל The order ?

muldercrushed

New member
הפרק הזה ממש עצבן אותי!!!

אני ממש מעוצבנת מאיי אקס אן!!!!!!!!!!! באמצע אבל ממש באמצע הם הפסיקו!!!!! ואין לי מושג מה ההמשך או איך זה נגמר!!! מי מתנדב/ת לתקצר לי??

dolytush

New member
אופק...משתתפת בצערך...

למרבה הצער גם אני לא ראיתי מעבר לעונה ה-3.... אבל ראיתי שבפרק ההמשך של טליתא קומי ההוא שמחליף פרצופים..(יאאאא זה משגע ותי איך למען השם קוראים לו בסדרה!!!!!!) סתם נראה לכם?! שתלך לעזאזל הטינה מאלדר הזת סתם אהבלה שחצנית.... ובקשר לסיירוס..אני לא מאמינה שזה באמת הוא!!!!!!!!!! כי שתבינו רוב הסדרה צולמה בישראל...(3-4 סצנות בארה"ב 1 באוקרינה והשאר בישראל) אבל שתבינו הכלללללל היה באנגלית...(אבל בכל זאת ישראל אז דפקו שמה כמה מילים עבריות) ובכלל מה לתומפסון וישראל? בגלל זה לא האמנתי וגם מה בטח יש לו סחרחורות מכל הדמויות שלו...(ובטח גם פיצול אישיות) או שהוא החליט לגלות את הנוצרי שבו... חח סרט מדהים שווה צפיה! בכל זאת תגידו איך קוראים לו בסדרה?(תיקים כמובן)

anatxf

New member
התייחסו אליו תמיד כאל

"צייד הגולגלות". ואם בכל זאת היה לו שם ואני לא זוכרת, אז עינת או גילי או שיר או מישהו כבר יהרוג אותי.
ענת :eek:)

Gilliana

New member
את זוכרת מצויין! ../images/Emo13.gif

לא היה לו שם למעט ה-Bounty hunter.

Gilliana

New member
הוא עושה צרות, זה מה שקורה איתו

והוא חוזר ומופיע מדי פעם לכל אורך הסדרה - דווקא ראיתי לאחרונה את אחד הפרקים שבו יש לו תפקיד גדול: Within ו-Without, שני הפרקים הפותחים את העונה ה-8.

Gilliana

New member
בעיקרון? ../images/Emo58.gif

להעלים ראיות ועדויות לקיומם של החיזרים ולקנוניה נגד האנושות - בעיקר עניין הפלישה הצפויה.

muldercrushed

New member
אז מאיפה נובע כל הקטע הזה?

למה הוא רע? הוא הרי רוצה להרוג חייזרים לא?

אממ תראי את זה ככה

הוא השוטר של החייזרים. מי שחייזר רע מקבל עונש ממנו.. זה בערך הגדרת תפקידו להשליט סדר בין כל החייזרים האלו.

למעלה