למדתי למדתי דרך קריאת ספר לפני כמה שנים משתדלת לזמן את האנרגיה כמעט יום יום .
ח חני2222 New member 8/10/14 #21 למדתי למדתי דרך קריאת ספר לפני כמה שנים משתדלת לזמן את האנרגיה כמעט יום יום .
ר רונית 1411 New member 8/10/14 #5 חני ואור מדהימות שלי איזה כייף אם הייתן מגיעות, קרן ופנינה באמת היו קרן היא מהצפון הרחוק ואולי תוכלי להגיע איתה. ופנינה מכפר סבא, אבל אני לא בטוחה שיש לה רכב, היא באה ברגל בפעם הקודמת...
חני ואור מדהימות שלי איזה כייף אם הייתן מגיעות, קרן ופנינה באמת היו קרן היא מהצפון הרחוק ואולי תוכלי להגיע איתה. ופנינה מכפר סבא, אבל אני לא בטוחה שיש לה רכב, היא באה ברגל בפעם הקודמת...
ח חני2222 New member 8/10/14 #8 רוניתוש בפעם הקודמת דברתי עם קרן היא אמרה לי שלא עוברת דרכי היות והיא מגיעה מכיוון אחר מהצפון . אולי אני אדבר עם פנינה יש לך את מספר הפון שלה ?
רוניתוש בפעם הקודמת דברתי עם קרן היא אמרה לי שלא עוברת דרכי היות והיא מגיעה מכיוון אחר מהצפון . אולי אני אדבר עם פנינה יש לך את מספר הפון שלה ?
ר רונית 1411 New member 8/10/14 #9 לא ממי, אין לי את הפון של פנינה וקרן אולי רק בפעם הקודמת, באה מכיוון אחר? כי היא אמרה בפעם הקודמת שהיא הגיעה ממקום אחר, אז שווה לבדוק שוב נראה לי...
לא ממי, אין לי את הפון של פנינה וקרן אולי רק בפעם הקודמת, באה מכיוון אחר? כי היא אמרה בפעם הקודמת שהיא הגיעה ממקום אחר, אז שווה לבדוק שוב נראה לי...
N NוNין cוcNו New member 10/10/14 #27 טוב, אז תביאי איזה ציטוט שלו.. איזה משהו מענין.. שמעתי שהתחלת לקרוא את הספר שלו במקביל, לא?!