שלשול וגזים

שירה2007

New member
שלשול וגזים

בתי בת שבועיים וחצי, התחילה לפני כמה ימים לסבול מגזים, היא סובלת יותר כל יום. ביומיים האחרונים יש לה גם שלשול: קקי ירוק ונוזלי שנספג כולו בחיתול, כמו פיפי. לפעמים תוך כדי החלפה יוצא לה שלשול כמה פעמים, אולי זה כי תפסתי אותה באמצע. השלשול לא רירי, אולי מסריח יותר מהרגיל אבל לא בטוח. יש לפחות 10 יציאות, ואולי יותר, קשה לדעת אם כמה יציאות מצטרפות לחיתול אחד. היא כל הזמן מתפתלת ומתאמצת לחרבן, פרצופה מאדים והיא מפליצה... היום היא גם פלטה לראשונה. מאז שזה התחיל אני מציעה לה יותר ציצי כי זה מרגיע אותה וכי אני חרדה שהיא תתייבש. לגבי הגזים אני מבינה שזה "נורמלי", מה לגבי השלשול? בינתיים היא לא מיובשת, האם יש סכנה להמשיך כך לאורך זמן? אגב, אני סובלת מעצירות בימים אלה ושותה הרבה מיץ שזיפים, יכול להיות שזה מה שמשלשל אותה? תודה רבה!!!

שלשול וגזים

האם כל יציאה שלה ירוקה? האם יש מעין סיבים בקקי? ריח חריף ויוצא דופן? בדר"כ יציאות של תינוק יונק הן רכות ונוזליות. אולי היא עוברת משהו ויראלי, אבל, גם במצב כזה, התרופה הטובה ביותר מבחינתה היא ההנקה. החלב שמכיל כבר את אנזימי העיכול, מכיל את כל הנוגדנים וכמובן.. אם את נחשפת לאיזה וירוס, הרי מיד הגוף שלך מפתח נוגדנים אותם את מעבירה אליה בחלב. האם את מקפידה לאפשר לה לינוק משד אחד עד שהיא שומטת מיוזמתה? האם בהמשך את מציעה לה את השד השני? לעתים, ניהול הנקה לא נכון, למשל, אם את מעבירה אותה משד לשד אחרי דקות ספורות ולא כאשר היא שומטת מיוזמתה, יגרום לתסיסה בבטן ולפעמים לתופעות דומות למה שאת מתארת. בנוגע לשזיפים, סביר להניח שאין קשר, אולם, כדי להסיר ספק, נסי לעשות הפסקה מספר ימים בצריכת השזיפים. תרגישו טוב!

שירה2007

New member
לגבי ניהול הנקה

תודה על תשובתך. כל היציאות ירוקות, יש טיפה סיבים בקקי. הריח לא ממש חריף. לגבי ניהול הנקה: לפעמים היא שומטת די מהר (אחרי דקות ספורות), במקרה כזה עדיף לא להעביר משד לשד אלא להמשיך מאותו שד?

למעלה