שלשולים

שלשולים

שלום רב הבת שלי בת שנה וחודש, לפני כ3 שבועות חטפה וירוס שלשולים שלא ממש עוזב אותנו. אומנם השלשולים כמעט ופסקו אבל היציאות המשיכו להיות רכות, העברתי אותה מסימילאק רגיל לסימילאק ללא לוקטוז, ושהתחלנו לחזור לכלכלה הרגילה שלה בשילוב הסימילאק ללא לוקטוז, היה ניראה שהיציאות לא נהיות יותר טוב ממשיכות להיות רקות ומגיעות ל3-4 פעמים ביום. עשינו בדיקת צואה והכל יצא תקין. לפני יומיים הייתי אצל הרופאה מעבר לכך שנאמר לי שלוקח זמן לקיבה להתרפות הוחלט לעבור לסימילאק צמחי ולהפסיק לגמרי מוצרי חלב. יומיים נתתי לילדה סימילאק על בסיס סויה וניראה שהשלשולים שוב חזרו, ראיתי שקיים גם סימילאק על בסיס צמחי מה ההבדל בעצם? ראוי לציין שעד לפני שלושה שבועות היא אכלה מוצרי חלב ללא כל בעיה. אני דיי מיואשת וכבר לא יודעת מה לעשות. אשמח לעצתך תודה

אוקיי אז לגבי הסימילאקים הבנתי את

הענין וזה בעצם אותו הדבר...לא ברור לי למה על קופסא אחת רשום על בסיס סויה ועל השניה כתוב בסיס צמחי ובקטן כתוב שעשוי מסויה. מה לדעתך אני עלי לעשות? דיאטנית בחברת סימילאק טוענת שלא הייתי צריכה לעבור לבסיס צמחי ועלי היה להמשיך להשתמש בללא לוקטוז וככל הניראה הטעות היתה שהתחלנו מעדני חלב מהר מדי ובכמות שהבטן לא היתה רגילה מבחינת הלוקטוז, היא הסבירה לי באיזו צורה הדרגתית מאד לעבור מסימילאק ללא לוקטוז לסימילאק רגיל, האם לדעתך לעבור ללא לוקטוז או לנסות כמה ימים עם הבסיס הצמחי ? שוב, לא ניראה לי שהוא ממש עוזר לה, אולי אפילו יוצר, הגיוני?

למעלה