שלשולים עד מתי

miri122

New member
שלשולים עד מתי

הילדה שלי (פגית שנולדה שבוע 32 משקל 1940 ) היום בת שנה וחצי ב"ה. היתה חולה לפני שבוע וחצי קיבלה שבועיים אנטיביוטיקה לעשרה ימים בגלל דלקת חריפה באוזן שתתה לא עזר לחיידק קיבלה זריקה ע"י הרופא ועוד אנטיביוטיקה לחמישה ימים נוספים בדרך מרוב אנטיביוטיקה יצאה לה פטריה בלשון גם לזה אנטיביוטיקה תוך כדי הטיפול הראשון מסכנה שלי היתה זרוקה וממש חסרת אונים, ב"ה הכל עבר החיידק נעלם מהאוזן והכל שב למקומו עד שהתחילו השלשולים שכבר שבוע וחצי לא מפסיקים הרופא בדק בהתחלה לא הראה סימנים של חיידק אלה ויראלי מכוון שזה המשיך הרופא לקח דגימה מהצועה שלה ואני מתפללת שהיא לא צריכה שוב אנטיביוטיקה אמל'ה, אומרים לי שככה זה ילדים אני גרה בניו יורק ואמא בארץ והכי קשה לי בעולם משהוא יכול לעזור לי איך לעבור את זה. עוד משהו חשוב אני בהריון חודש שישי ב"ה ואמורה לנסות להיות בשמירה חחח איך אפשר בעלי כל היום עובד והקטנה עם השלשולים ואני לא מפסיקה לדאוג לה. מבקשת עידוד ואיך להתמודד עם זה אתם עוזרים לכולם אולי תוכלו גם לי באהבה מירי

ניסית לתת לה נניח יוגורט ביו?

אולי צריך לשקם את החיידקים הידידותיים במע' העיכול. מאחלת לפיצית החלמה מהירה.

מירי היקרה

מאחל לביתך בריאות שלמה ומהירה. אבל אני יכול לענות על משהו שלא שאלת? אמרת שביתך הראשונה נולדה פגה. אמנם לא כתבת את הסיבה אבל יש מקום להניח שההריון השני הוא אוטומטית בסיכון. על אחת כמה וכמה כשאת אומרת שאת צריכה להיות בשמירה. אני גם יוצא מהנחה שאת לא מצליחה להיות בשמירה כמו שמציאים לך לאור מה שכתבת בהודעה שלך. אני אהיה ישיר ותקיף- מה את רוצה? ללדת עוד פג? אולי בשבוע מוקדם יותר? את כבר יודעת מה זה פג, כבר התמודדת עם זה פעם אחת. אמרו לך לשמור כדי לא להגיע למצב הזה שוב- אז מה קורה? בעלך עובד- בסדר. נניח שזה נתון שאי אפשר לשנות. אבל אם הוא עובד כ"כ הרבה לא תוכלי לקחת קצת עזרה? החיים של הילד השני שלך בתוכך. אני בטוח שקשה לך אבל אני ממליץ לך לדבר עם בעלך כך שהסיכון לילד הבא יהיה הקטן ביותר האפשרי. מצטער שעניתי לא על מה ששאלת- אבל זה בולט ..ושוב- בהצלחה בהריון ובריאות לביתך

מה היא אוכלת?

המזון הטוב ביותר בשלשול הוא אורז לבן מבושל בהרבה מים עם מעט מלח. יום אחד. כמובן שהיא חייבת לשתות הרבה. כי היא מאבדת נוזלים. כשהשלשול קצת נרגע, אפשר גם גזר מבושל רך. כשיותר טוב. גם קישוא מבושל כמובן. בשלב מתקדם יותר גם תפוח מבושל. ורק אחרי זה חוזרים בזהירות למזון רגיל.

למעלה