שלפוחית השתן!

bmxabboy

New member
שלפוחית השתן!

שלום ! מזה חודש או אולי יותר אני סובל מבעיה ממש מוזרה אני פשוט מרגיש שכל הזמן אני רוצה להשתין(לא צורב לי לא כואב או משו דומה) למשל אני משתין נורמלי.. ואחרי כמה דקות בא לי שוב אבל יוצא כזה ממש קצת בלילה אני גם לא קם להשתין.. אין לי מושג מזה.. מקווה שתוכלו לעזור לי עשיתי בדיקות שתן ואמרו שהכל בסדר והלכתי לרופא והוא נתן לי תרופה בשם ROWATINEX שאני שותה 3 כמוסות ביום כבר איזה ארבעה ימים.. אולי מישו יודע מזה ואיך מטפלים בזה כי זה ממש מפריע לי!!

שלפוחית שתן

לא ציינת מה גילך, מחלות ברקע, היסטוריה של דלקות בדרכי שתן/אבנים בכליות וכן טיפול תרופתי קבוע. ישנם מס' סיבות שיכולות לגרום לתכיפות ודחיפות במתן שתן - בינהן - דלקת בדרכי השתן, דלקת בפרוטטה, הגדלה של הפרוסטטה, שלפוחית רגיזה, סוכרת, טיפול במשתנים וכו'. יש לפנות לרופא לצורך המשך בירור כולל בדיקת שתן והפנייה לאורולוג בהתאם לצורך. הטיפול שניתן לך מתאים למצב שבו קיימים אבנים בדרכי השתן.

bmxabboy

New member
RE

אני בן 18 וחצי ואין לי שום מחלות ברקע אף פעם לא היה לי בשום מקום אבנים והלכתי לאורולוג והוא רק נתן לי לעשות בדיקות שתן ואולטרהסאונד והכל יצא בסדר וגם הוא נתן לי תתרופות האלה ROWETINEX

תכיפות במתן שתן

יש צורך בבדיקות נוספות כולל איסוף שתן כמותי על מנת לבדוק מהי כמות השתן המופרשת ביממה, מאפיינים של השתן מבחינת ריכוז וכמות אלטרוליטים בו וכן בדיקות דם שיסייעו באבחנה. גש לרופא משפחה לצורך ביצוע בדיקות אלו.

למעלה