שלןם לכולם

מצב
הנושא נעול.

טמיה

New member
שלןם לכולם../images/Emo24.gif

שלןם לכולם

נעלמתי דיי זמן והנה שוב חזרתי כי פשוט אי אפשר בלעדיכם
יש לי שאלה והיא כזאת התחלתי לקחת פרוגינובה
ובעוד 9 ימים אני עושה ביופסיה של הרירית לראות את איכותה לפני ההחזרה שאלתי היא האם הפרוגינובה גורם לתופעות לואי
כמו בחילות כאבי ראש או אחרת כי לי יש תופעות מוזרות כאלה תענו לי בבקשה מי שלקחה או לוקחת פרוגינובה נ.ב תיהיה לי החזרה בה"ש לקראת מרץ

הרמוניה

New member
בהחלט יכולה לעשות תופעות לואי כאלה

שלןם לכולם

ובעוד 9 ימים אני עושה ביופסיה של הרירית לראות את איכותה לפני ההחזרה שאלתי היא האם הפרוגינובה גורם לתופעות לואי
כמו בחילות כאבי ראש או אחרת כי לי יש תופעות מוזרות כאלה תענו לי בבקשה מי שלקחה או לוקחת פרוגינובה נ.ב תיהיה לי החזרה בה"ש לקראת מרץ
בהחלט יכולה לעשות תופעות לואי כאלה

Yaldi

New member
לי לא היו ואולי כי לא ידעתי שיכולות

שלןם לכולם

לי לא היו ואולי כי לא ידעתי שיכולות
להיות תופעות לוואי לכן אני לא ממליצה לך לחכות להם תזרמי ותרגישי טוב

a17

New member
היו לי ....אמרו לי שזה נורמלי ../images/Emo4.gif

שלןם לכולם

היו לי ....אמרו לי שזה נורמלי

טמיה היי

שלןם לכולם

טמיה היי
לגבי הביופסיה. ביופסיה הוא דווקא דבר טוב, במיוחד עם הוא נעשה בשיטת פיפל ויכול לשפר את איכות הרירית בחודש לאחר מכן. רק אנא ממך היו מקרים שלאחר שביצועו את הביופסיה וע"פ ממצעיו, הרופא שלך דרש לבצע גרידה והפציץ את המטופלות בכמיות אדירות של אנטיביוטיקה ולתקופה ארוכה. לאחר שדרשו לקבל העתק מהתיק הרפואי שלהם התברר שתוצאת הביופסיה הראה שלא היו ממצאים פטלוגים. כלומר שלא היה צורך בכלל לא בגרידה ולא בטיפול אנטיביוטי. לטובתיך אנא תדרשי העתק של כל בדיקה וכל ממצא, חתום ע"י הרופא שלך. זה זכותיך לקבל את זה וחובתו לתת לך את זה. הרי את משלמת כל כך הרבה כסף גם כך. לגבי פרוגינובה, כאשר פלפלת נטלה את זה אני נכנסתי לכוננות ספיגה
. אני אפילו מכנה אותם FROG-YNOVA ולא PROGYNOVA או בקיצור צפרדעים
. מסכן בעליך YYY.

טמיה

New member
תודה רבה לך אתה תמיד עוזר

טמיה היי
לגבי הביופסיה. ביופסיה הוא דווקא דבר טוב, במיוחד עם הוא נעשה בשיטת פיפל ויכול לשפר את איכות הרירית בחודש לאחר מכן. רק אנא ממך היו מקרים שלאחר שביצועו את הביופסיה וע"פ ממצעיו, הרופא שלך דרש לבצע גרידה והפציץ את המטופלות בכמיות אדירות של אנטיביוטיקה ולתקופה ארוכה. לאחר שדרשו לקבל העתק מהתיק הרפואי שלהם התברר שתוצאת הביופסיה הראה שלא היו ממצאים פטלוגים. כלומר שלא היה צורך בכלל לא בגרידה ולא בטיפול אנטיביוטי. לטובתיך אנא תדרשי העתק של כל בדיקה וכל ממצא, חתום ע"י הרופא שלך. זה זכותיך לקבל את זה וחובתו לתת לך את זה. הרי את משלמת כל כך הרבה כסף גם כך. לגבי פרוגינובה, כאשר פלפלת נטלה את זה אני נכנסתי לכוננות ספיגה
. אני אפילו מכנה אותם FROG-YNOVA ולא PROGYNOVA או בקיצור צפרדעים
. מסכן בעליך YYY.
תודה רבה לך אתה תמיד עוזר

קיטקוט

New member
השפעה חיובית של הפרוגינובה../images/Emo8.gif

שלןם לכולם

השפעה חיובית של הפרוגינובה

בדיוק אתמול שאל אותי קלדרון אם יש לי איזה תופעות לוואי - אם יש לי בחילות או הקאות ! אמרתי לו שהדבר היחידי זה שאין לי תאבון! ואם זה כך אני מוכנה להמשיך לקחת את הפרוגינובה עוד הרבה זמן!! וזה לא בגלל שאני עכשיו מקוררת זה התחיל עוד לפני שהתקררתי! לגבי מצב-רוח אז בעלי קיבל הזהרה מקלדרון שאם אקבל מצבי-רוח ואהייה עצבנית אז זה בגללו ( בגלל קלדרון אלק
) אבל אני לא הרגשתי שינוי במצב הרוח או בסבלנות, אז זה כנראה משפיע על כל אחת אחרת. בכל מקרה תידעי את הרופא שלך לגבי התופעות הללו. שיהיה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה