שלןם חברים

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך
ועל...

שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם שלום לכם שלום לכם שלום לכם שלום ומה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לראות אתכם נחמד לי מאוד לומר לכם >ספל חמאה בשיתוף הטלווזיה החינוכית<

Le Fay

New member
מז'תומרת? מ ת ה על זה! ../images/Emo45.gif

אבל עוד יותר מזה על "ברקים ורעמים רעמים וברקים"

Le Fay

New member
חס ושלום!

את פרפר נחמד שמעתי הרבה יותר פעמים... רק אל תגידי לעובבי כי גם זה בצבע (מה"כבש" הכי אוהבת את גן סגור והילדה הכי, כמו כולם).

מיס פטל

New member
תנסי פעם את "אבא חזר מאילת".

וגם "הכי מצחיק זה להגיד כרובית", כי זה באמת הכי מצחיק להגיד כרובית.

Le Fay

New member
בראותם תכלת שמי תל-חי?

החול והדם / רשרוש ענפי זית / ברק הדי-שתיים / השמאל שנדם.

מצטערת..

מישהו עצבן אותי ורק עכשיו חזר לי מצברוח לשיר.. על ראש הברוש שבחצר שמחה והמולה, שם כל הציפורים מסתובבים במקהלה.

Le Fay

New member
הזיימעלך שלו נקרע

מתנצלת על החריגה מהז'אנר, אבל זה הלהיט שמדורג ראשון ב"אבטיח" ("אבטיח - אני יודע זאת פתאום"). את בטח מכירה את אבטיח, אבל אם לא: נעים מאד!

מיס פטל

New member
בטח שמכירה אבטיח

דליתי משם פנינים לא מעטות. שבת בבוקר, יום יפה, אמא שותה המון קפה, אבא קורא "המוניטור, המוניטור"

למעלה