Emma Marrone - La Mia Città
H Halcyon Days New member 19/3/14 #121 לא מבין מה מתלהבים ממנו. לגמרי סתם. והנה ההימור הסופי שלי. תעשה פרינט סקרין כי זה הולך להיות בדיוק המצב ^_^ (ואם הפעם יש טעות ברשימת השירים זה לגמרי אשמת עמוד היוטיוב של התחרות! ) 1. דנמרק (מקום ראשון) 2. אירלנד 3. אזרביי'גן 4. ישראל 5. מונטנגרו 6. הולנד 7. פולין 8. אסטוניה 9. בריטניה 10. יוון
לא מבין מה מתלהבים ממנו. לגמרי סתם. והנה ההימור הסופי שלי. תעשה פרינט סקרין כי זה הולך להיות בדיוק המצב ^_^ (ואם הפעם יש טעות ברשימת השירים זה לגמרי אשמת עמוד היוטיוב של התחרות! ) 1. דנמרק (מקום ראשון) 2. אירלנד 3. אזרביי'גן 4. ישראל 5. מונטנגרו 6. הולנד 7. פולין 8. אסטוניה 9. בריטניה 10. יוון
H Halcyon Days New member 19/3/14 #123 גם סאן מארינו נעלם לי!! אז הנה החדש: 1. דנמרק 2. אירלנד 3. אזרביי'גן 4. ישראל 5. מונטנגרו 6. סן מארינו 7. הונגריה 8. הולנד 9. פולין 10. אסטוניה 11. בריטניה 12. יוון
גם סאן מארינו נעלם לי!! אז הנה החדש: 1. דנמרק 2. אירלנד 3. אזרביי'גן 4. ישראל 5. מונטנגרו 6. סן מארינו 7. הונגריה 8. הולנד 9. פולין 10. אסטוניה 11. בריטניה 12. יוון
E Eurovision Aces New member 19/3/14 #124 אבל רוסיה עוד לא חשפה את השיר שלה אירלנד שנייה נראה כ"כ הזוי.
H Halcyon Days New member 19/3/14 #125 רוסיה והפוטין שלה מעניינות את הטוסיק שלי. MARK MY WORDS!!! עד עכשיו, כבר 10 שנים כל פעם אני צודק בניחוש שלי, המקום הראשון או השני שלי לוקחים.
רוסיה והפוטין שלה מעניינות את הטוסיק שלי. MARK MY WORDS!!! עד עכשיו, כבר 10 שנים כל פעם אני צודק בניחוש שלי, המקום הראשון או השני שלי לוקחים.
E Eurovision Aces New member 19/3/14 #128 הימור? הווו לא אני גרוע בזה ובכלל, לעשות הימור מצריך שמיעה של כל השירים, לדעת איך הזמר בלייב, איך הם יופיעו, כל כך הרבה פקטורים, אבל רבאק, להקשיב ל-36 שירים עכשיו? למי יש כוח אולי עוד חודש.
הימור? הווו לא אני גרוע בזה ובכלל, לעשות הימור מצריך שמיעה של כל השירים, לדעת איך הזמר בלייב, איך הם יופיעו, כל כך הרבה פקטורים, אבל רבאק, להקשיב ל-36 שירים עכשיו? למי יש כוח אולי עוד חודש.
D Drunk in Love New member 19/3/14 #137 יש לה. |תדמייןאתשולהואילניתרבות| בעיני רוב אלבום הבכורה שלה יותר טוב מהשיר הזה. סתם שיר צעקני ומבולבל. אף פעם לא אהבתי ולא הבנתי מה מוצאים בו.
יש לה. |תדמייןאתשולהואילניתרבות| בעיני רוב אלבום הבכורה שלה יותר טוב מהשיר הזה. סתם שיר צעקני ומבולבל. אף פעם לא אהבתי ולא הבנתי מה מוצאים בו.
ד דר אמברלה1 New member 19/3/14 #139 צעקני ומבולבל זה כל האלבום. NS שיר מאוד מהודק ונקי (והפתיחה באלבום עוד יותר העצימה אותו לשלמות.) הוא נשמע כמו קלאסיקה משנות ה80 וזה היופי שלו.
צעקני ומבולבל זה כל האלבום. NS שיר מאוד מהודק ונקי (והפתיחה באלבום עוד יותר העצימה אותו לשלמות.) הוא נשמע כמו קלאסיקה משנות ה80 וזה היופי שלו.
D Drunk in Love New member 19/3/14 #140 הפתיחה מדהימה! מתוך Grins החביב פלוס. האלבום עצמו דווקא עשוי לא רע בעיני בגזרת ההפקה, הוא כן צעקני אבל לדעתי זאת אשמת הסגנון והז'אנר. Nuclear Season עושה לי כאב ראש. You (Ha Ha Ha) לעומת זאת הרבה יותר מלודי וכיפי בעיני.
הפתיחה מדהימה! מתוך Grins החביב פלוס. האלבום עצמו דווקא עשוי לא רע בעיני בגזרת ההפקה, הוא כן צעקני אבל לדעתי זאת אשמת הסגנון והז'אנר. Nuclear Season עושה לי כאב ראש. You (Ha Ha Ha) לעומת זאת הרבה יותר מלודי וכיפי בעיני.
E Eurovision Aces New member 19/3/14 #141 You (Ha Ha Ha) עדיין לא הבנתי את הקשר בין החמישים שניות הראשוונת לשאר השיר ב-NS.
E Eurovision Aces New member 19/3/14 #131 Tove Lo - Habits אז מסתבר שמישהו עשה לזה רמיקס מאוד מצליח שזה צועד לו בטופ 100 של אייטונז ארה"ב.ובריטניה.
Tove Lo - Habits אז מסתבר שמישהו עשה לזה רמיקס מאוד מצליח שזה צועד לו בטופ 100 של אייטונז ארה"ב.ובריטניה.