שלמות פנימית

שיר69

New member
שלמות פנימית

האם אי פעם נוכל להשיג שלמות פנימית? מתי באמת נהיה שלמים עם עצמו? האם אנו חיים בשביל להגשים את כל הרצונות והשאיפות שלנו? למה אנחנו חיים בכלל? מיום ליום, אני נהיית טיפשה יותר. לא רוצה ללמוד ולהחכים. רוצה שיהיה לי שקט נפשי. יודעים מה זה? איפה משיגים? כמה זה עולה? הקרע בלב ובנפש גדול כ"כ, שאין לי כח לתאר במילים... רק נאנחת כל לילה כשאני הולכת לישון וכל בוקר כשאני מתעוררת. איך מצמצמים את הפער? איך משיגים את השקט והשלמות? כ"כ הרבה דברים רצים בראש ... קבלו אותי בחיבוק, חדשה כאן :) טלי.

sovlanit

New member
שיר69,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את מוזמנת לעיין במאמרים,בקישורים ובכתובת הכחולה ה"רצה". תמצאי שם המון חומר . התחלה טובה מבחינתך היא פניה אלינו ,לפורום הזה. כאן תמצאי חברים טובים,תמיכה ,איכפתיות ועיצות טובות. כל טוב,טלי.

sunshine2004

New member
ברוכה הבאה טלי ../images/Emo24.gif

אפשר להשיג שלמות פנימית... אפשר להשיג שקט פנימי... תשובות לשאלות שלך יגיעו... בינתיים, מקבלים אותך כאן בחיבוק חזק!!
לילה קסום ובוקר נפלא

meravor

New member
שיר69... ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה... את התשובות לשאלות ששאלת תצטרכי לחפש... הי שם בפנים... אצלך... אני יתאר איך הדברים אצלי... ואולי חלקן ידברו אלייך או יעזרו לך להגיע לדברים נסתרים... האם אי פעם נוכל להשיג שלמות פנימית? - אצל כל אדם הראיה של השלמות הפנימית שונה, איך את מגדירה שלמות פנימית? שלמות פנימית... זה לאו דווקה שהכל מושלם בפנים, ככה אני רואה את זה בכל אופן, אין דבר כזה שלמות... השלמות הפנימית מבחינתי היא להשלים גם עם מה שלא הכי טוב... לדעת להתמודד... עד לא מזמן... כשהרגשתי פחד, עצב וכו'... ישר עלתה לי השאלה למה זה קורה לי? היום אני רואה את זה כשיעור, לומדת את הפחדים שבי... לומדת לגעת בעצב ולהפוך אותו לשימחה... הדברים האלה גורמים לי לשלמות פנימית... קסמה לי השאלה: "למה אנחנו חיים בכלל" התשובה שלי היא שאנחנו כאן כדי ללמוד... שאנחנו כאן כדי ללמד... שאנחנו כאן כדי להעצים את הנשמה שבתוכנו... ואולי לתקן את מה שלא הספקנו בגילגולים קודמים אנחנו חיים מבחירה של הנשמה להיות כאן... ועכשיו... ובשבילי החיים האלה הם מתנה... שקט נפשי לא עולה כסף... שקט נפשי עולה בהרבה עבודה עצמית... אני הצלחתי להגיע לשקט הנפשי מהיום שיצאתי למסע אל עצמי... ואני רק בהתחלת הדרך... יש הרבה מה להגיד... מה שחשוב... שתדעי שאף פעם לא מאוחר לשנות... ואם באמת תרצי שיהיה לך טוב, אז הטוב יגיע... מאחלת לך דרך קסומה אל מסע קסום... למצוא בתוכך את כל התשובות אותן את מחפשת... מקווה שתצליחי לגרש את החושך מחייך... ולמצוא את האור... ו... תודה על השאלות שלך... הן הצליחו להוציא ממני דברים קסומים... שולחת לך
והרבה אור
שיהיה לך לילה קסום...

שיר../images/Emo24.gifכבר בפניה שלך לחברים כאן

שממני אומרת לך הגעתת למקום הנכון בזמן הנכון,עצם החיפוש לשלמות פנימית זו כבר התחלה. שולחת לך אור ואהבה, הדרך ארוכה אך כן ברת ביצוע מחזיקה לך אצבעות סוף שבוע נעים לך ל כ ו ם / ן
ממני חברה אמיתיתתת. ליידי סנו געגעתי סובלניתוש וכולכם שימרו על עצמכם באשר אתם לילה טוב.

שיר69

New member
../images/Emo24.gif תודה

הלילה שעבר עליי היה רחוק מלהיות קסום... אבל לא נורא, שרדתי :) יש לי המון מה לכתוב בתגובה למה שכתבת כאן, אבל בזמן אחר, שתיפול עליי המוזה. סופשבוע נעים... טלי.

טלי חמודה קחי את הזמן שלך ...

כשתרגישי שיכולה להעלות על הכתב את רחשי ליבך את מוזמנת.הגעת למקום עם עוצמות תגובות ,תמיכה,עידוד רב מכל החברים/ת כאן. תקווה כבר אני שומעת וזה לכשלעצמו מעודד מצטטת "...אבל לא נורא שרדתי" מאחלת לך ולכולם שבת
מנוחה אור ואהבה שולחת +
ענק ממני חברה אמיתיתתת.

ברוכה הבאה טלי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לאט לאט עםתמיכה כאן בפורום מאמינה שתצליחי לסגור פערים להשיג את השקט , לאחות את הקרעים קבלי ממני זר של פרחי אהבה שמחה אור להאיר את דרכך ושוקולדים של חיוכים חיבוקים נשיקות להמתיק לך את הלב כעצוב וכואב ממני ליידיסנו

למעלה