שלמות עם החיים

rama69

New member
שלמות עם החיים

מה קורה כאשר אתם מרגישים שלמים עם העשייה שלכם במשך שנים, ופתאום ביום בהיר אחד מרגישים שאמנם לקחתם אחריות על ויתור, שתיקה וכו' כדי לחיות בשלמות מסויימת ונוחה, אך די נמאס מחפשים שלמות אחרת? אור ואהבה, אתי

איל באש

New member
אתי היי ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

סימן שזו לא היתה שלמות עם החיים, זה היה שיכנוע עצמי, זה היה ויתור , זו היתה התפשרות לרגע. גם אם האמנת בזה בכל מאודך, זה בסדר. תמיד אפשר לשנות. אז הקשיבי לקולות ליבך, ולכי אחרי האינטואיציה. להודות מאוד חשוב!!! ואת כבר עושה זאת, וזה מצויין. מה שנשאר זה להתחיל לעשות מה שאת באמת באמת רוצה שנים , אבל לא עשית כי..

rama69

New member
אייל היקר כתמיד,

עושה מחקר קטן בנושא בשל אנשים שנשמעים, כפי שכתבתי, בזמן האחרון יותר ויותר, תודה על התשובה, אור ואהבה, אתי

rama69

New member
אייל בעקבות השאלה שרק

אתה לצערי ענית עלייה, יצא מאמר שישלח למערכת העיתון שאני כותבת, אך אני חשה שיהיה טוב אם גם יפורסם פה, למעשה קישרתי בין שלמות פנימית והנומרולוגיה, כאשר אנו מרגישים לאורך זמן שלמים עם עצמנו ופתאום זה משתנה בדרך כלל אנו גם מחליפים מחזור חיים שמטרתו שונה מהמחזור הקודם ואז פתאום חשים אי נוחות בחיינו, אני עדיין עורכת את המאמר ברגע שאסיים אכניס אותו לכאן, צריכה רק ללמוד כיצד להעביר זאת ככקישור, אור ואהבה, אתי

איל באש

New member
אני אשמח מאוד ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אחרי שהמאמר מוכן, ושמור בWORD בתקיה שאת זוכרת את שמה, את פותחת הוספת הודעה בפורום. ואז את כותבת כמה מילים ו.. רדי עד כמעט לסוף הדף ותראי שיש מה שנקרא "עיון" לחצי על ה"עיון" ואז זה פותח לך את הספריות של המחשב שלך. את בוחרת את הספריה בה שמור המאמר שלך, למשל ב "מסמכים שלי" ב"מאמרים" ואז מסמנת את המאמר, והוא נכנס כקישור להודעה.

אושרת28

New member
|איילי אשמח לקבל מסר לגבי התפתחותי

הרוחני... שבוע מואר אוהב עם המון אהבה ללא תנאי... אושרת

rama69

New member
אשמח להעביר לך את ההת....

פתחות הרוחנית לשם כך אני זקוקה לשם פרטי ומשפחה, במידה ושינית משפחה בעקבות נישואין וכו' יש צורך לציין את השנה, במידה ויש לך בעיה עם הפרסום את יכולה לפנות אליי במסרים, שבוע טוה, אור ואהבה, אתי

למעלה