שלמה שבת שלום,

משה גמ

New member
שלמה שבת שלום,

עבודה מדויקת של דורון ,יש להתקין קודם את הפטצ המתאים ולאחר מכן את הפצון,זכי נתן הסבר לפני שבוע,כרגע הכל פתוח ונראה יפה מאוד,תצטרך ליצור איתו קשר כי בלעדיו אינני מסוגל לתדרך אותך,אולי זה פשוט אך לי זה היה די קשה,אני במקביל אבקש את עזרתו,בטוח שהתשובה תהיה חיובית.

הי מוישה

אין לי ספק שזכי יעזור,בכל מקרה מה שרציתי לדעת זה מה עשית עם סידור הלוויינים מחדש לצורך הכנסת הפצון,האם מחקת את הכל או שעשית משהו אחר

משה גמ

New member
שלמקה,לא עשיתי שום שינוי,זכי

שאל מה סדר הלוינים שלי במקלט,יענו אנטנה 1 על אםטרא 1,אנטנה 2 על הוט בירד,לפי סדר הלוינים הוא סידר לי אדיטור מתאים לפי הסידור אצלי,שלח לי והתקנתי,תאמין לי שלמלה אני ממש מרוצה,שום תחנה אינה נתקעת.מוילוויזיון נפתח בקלות.כל איביסט נפתח,ממש כל התחנות שעדיין על ויקסס 1ומדיגרד 1 וגם אורדטו 1 נפתחים ללא בעיות,מקווה שתתקין במהרה,אם היה אפשר להביא את המקלט שלי אליך ואתה תעתיק ממנו אז אני מוכן לעשות מאמץ ולהביא לך,תברר אם זה אפשרי וכך אולי לא נטריח את דורון,עדכן אותי ושבוע מצוין לך אחי.

מויישלה

אני מתכנן להחליף את עמוד הצלחת שלי לעמוד בגובה של 3 מטרים כדי לקבל ניצולת טובה יותר של הצלחת ואז בכל מקרה אצטרך למחוק ולעשות את השינוי,בכל מקרה אשמח לראות אותך שוב.ותודה

אין שיכות לגובה העמוד .והקליטה

אלה אים מסתיר לך איזה עץ או מיבנה . חוץ מיזה הצלחת תיכנס לנידנוד כאשר יהייה רוח . ולא תחזור למקומה המקורי

geostant

New member
יש מערכת מיוחדת שמתגברת על הסתרה

של מבנים שכנים אבל רק המערכת בלי צלחת עולה לך בסביבות 7000 שקל !

למעלה