שלמה היקר

קטיהפלד

New member
שלמה היקר

אולי תוכל להסביר מדוע אתה פה? מה מושך אותך לפורום הזה? נדמה לי שרוב המשתתפים פה סומכים על רותי ואוהבים לקרוא את התובנות שלה ולומדים ממנה. אם אתה מטיל ספק באמינותה של רותי ואינך מבין מדוע אנחנו מקבלים את דבריה ומתייעצים איתה מדוע אתה משחית את זמנך כאן? אם עולם הנסתר כפי שרותי מייצגת אותו וכפי שאנו מקבלים אותו אינו אמין עליך אנא ברר לעצמך לפני החקירה הצולבת שאתה מנהל כאן את המשיכה\שלך לכאן או שתמצא מקום נוח יותר לשהות בו. אור ואהבה.

אלמקס

New member
גם אני מצטרף לדבריה של קטי ../images/Emo185.gif

גם אני מצטרף לדבריה של קטיה, הפורום הזה הינו למטרה חיובית בלבד, אני לדוגמא לוקח ממנו עצות ותבונות שמדברים אלי ומנסה לפתח אותם הלאה. דברים שאני לא מתחבר אליהם (ויש כאלה) אני פשוט לא מגיב. נראה שאתה פה למטרת פרובוקציה וזו לא מטרת הפורום. אף אחד פה לא מנסה לבחון או להתקיל את רותי, מי שלא מאמין או מפקפק בדבריה יכול פשוט למצוא לו פורום אחר. אני יכול להגיד לך שבחודשים האחרונים הפורום הזה הפך להיות כוס התה שלי.
ואני אוהב את התה הזה!
רונן

קטיהפלד

New member
אלמקס

אני לא אוהבת שהוא מכניס את רותי למגננה כל הזמן. אי אפשר למדוד שום דבר מדבריה של רותי. רותי ואנחנו נמצאים בעולם פרטי שבו אנו יודעים את הדברים ואין לנו צורך להוכיח אותם. או שמאמינים בזה או שלא. או שמקבלים או שלא. איש באמונתו יחיה. הידע הזה הוא קמאי ןקיים בעולמנו הפרטי. הדיון בין שלמה לבין רותי מייצג את הבעייה הפסיכופיזית (או בעיית הגוף והנפש במילים פשוטות) ואי אפשר לגשר על הפערים האלה. הכי טוב שיניחו לנו לפשנו להנות מאמונתנו ללא צורך בהוכחה. ערב נפלא

אלמקס

New member
הפורום שלנו הוא בית חם|../images/Emo24.gif

האמת היא שדיי איבדתי עניין בדיון הספציפי שהיה בינהם. הייתה שם סוג של התפלספות שבכלל לא מתאימה לפורום שלנו. הפורום שלנו הוא בית חם ומקום שכיף לבקר בו.
שלמה מגיע עם תפיסת עולם שונה משלנו ולכן הוא אינו מתאים לפורום זה. היית מציע לו לפתוח פורום משלו, ששם יוכל לפרוש את כל תורתו ולהתפלסף עליה. המשך ערב נעים, רונן

golden energy

New member
../images/Emo45.gif

למרות שחבל על האנרגיה (השלילית).. התגובה שלו צפויה: "אני לא פרובוקטיבי,אני רק רוצה להבין..בלה בלה בלה..." כשזה ברור שהוא תוקפני.. (אפשר גם לחתום במילים אור ואהבה?) אור ואהבה.

רותי 11

New member
שלמה היקר ../images/Emo24.gif

משום מה יש לי תחושה שאני כבר מכירה אותך הית אצלי בקומונה בשם שונה, אבל עם אותן שאלות ואותה צורת כתיבה וכדומה. גם שם בסופו של דבר הגעת להתנצחויות עם משתתפי הקומונה ואיתי כמובן אני מאוד מקווה שזה לא אתה - אבל מרגיש לי ממש חזק שזה אתה. אני מקווה שאם אני לא טועה שאותה התנהגות לא תחזור על עצמה. כמו שאתה מבין המקום פתוח לכולם וכולם מתקבלים בברכה דיונים מפרים תמיד מועילים לכולם, אבל לנהל דיון ולא להתנצח עם האחרים, לכבד את זה שאנשים חושבים אחרת ממך.

חבר'ה, חבר'ה - מה קרה לסובלנות? להבנה?

ראשית, רותי לא מתגוננת (היא תכף תכתוב זאת בעצמה) אלא מספקת הסברים יפים מאוד. שנית - שלמה מספק לנו כיוון מחשבה נוסף, כיוון אחר, אתגר. כדאי לבדוק ולחשוב, כדאי לנסות ולענות לו גם כדי לגרות את המחשבה וגם כדי לספק לעצמנו תשובות מוצקות או לחזק ביטחון.. חוץ מזה שערעורים והרהורים מעולם לא הרגו אפ'חד. כדאי לזכור שאנחנו, כולנו, כלי שרת עבור עצמנו ועבור האחר. כך נתפתח, כך נלמד - גם אם הדרך לא ממש לרוחנו. יאללה, פרשתי למיטה... מתלוננים שהתקתוקים שלי מפריעים

רותי 11

New member
תודה לכם חמודים על

המילים שלכם - זה מחמם את הלב לדעת שבכל זאת בניתי כאן בית נחמד להרבה אנשים נחמדים.

golden energy

New member
../images/Emo23.gif

במקרה הזה הגוזלים לא רוצים לעזוב את הקן
(אין אייקון של ציפור
)

אני לא אתכחש...

לעובדה שיש צבע של התגרות ואף התנשאות בדבריו...יתכן שזה נובע מחוסר ביטחון (ואינני מתכוונת לחוסר ביטחון עצמי אלא חוסר ביטחון במה שקורה היום עם כל הידע שמופץ לכל עבר) ורצון לבדוק - אולי בכ"ז יש דברים בגו, אחרת איזו סיבה אמיתית היתה לולהיכנס לפורום? הוא לא נראה כמו אדם משועמם המחפש לפגוע באחרים סתם כי הוא לא יכוללהרדם בלילה
ובכל זאת הוא מספק שאלות, שאם נצליח באמצעותן לחפור פנימה עוד קצת - נוכל להתקדם עוד צעד...

כתבת "אינני מתכוונת לחוסר ביטחון עצמי

אלא חוסר ביטחון במה שקורה היום עם כל הידע שמופץ לכל עבר". לאיזה ידע את מתכוונת ? לידע של בני הפליאדות ולידע של רבי-המלאכים מיכאל, גבריאל, ועמיתיהם לפמליה של מעלה, המופץ לנו באמצעות ה- channellers ?

אנטוליו

New member
תסלחו לי על הבורות: מי זה שלמה?

עברתי על הודעות אחרונות ולא הבחנתי בשום שלמה.

אנטוליו

New member
סליחה, עברתי שוב וראיתי את שלמה אפרתי.

בכלל לא שמתי לב להודעותיו ולא שיערתי שהוא פרסונה כ"כ חשובה בעיני כמה מהמשתתפים.

רותי 11

New member
אנטוליו - הוא לא פרסונה

ואין כאלה כאן כאן כולנו שווים הוא עשה קצת "רעש" עם הדעות החריגות לפורום הזה זה הכל

למעלה