שלל שרב

שלל שרב

מי המבצע הידוע של השיר ``שלל שרב``? יש כמה שמבצעים אותו, אבל שמעתי ברדיו הרבה פעמים ביצוע של אומן עם קול כזה עמוק-צרוד שמבצע אותו מאד יפה, מי זה?

אבל למיטב ידיעתי הוא לא

שר את שלל שרב, וזה גם לא הקול שלו... ולמי שהתפלא על הבורות.. היא נובעת מזה שאנחנו שומעים בבית רק לועזי (ההורים במקור מחו``ל), רק בשנים האחרונות התחלתי לשמוע קצת מוזיקה ישראלית... תודה לעונים...

לא רק חנן יובל...

גם גידי רוה, עמרי רוטברד, רונית אופיר, אבי סינואני ומאיה רוטמן(לפחות ע``פ שירונט...) ועוד אני הבור?!...

איל1לשם

New member
גם מאיר בעצמו!!!

למען האמת היא הייתה יכולה לברוח אם הייתה רוצה בזה...........

bart simpson75

New member
אני לא שופט אותך או משהו

אבל נראה לי תמוה בפורום של מאיר אריאל,שמישהו לא כ"כ מכיר זמר ששר את אחד משיריו המפורסמים. ועוד גידי גוב, come on... נראה לי קצת חבל שלא שמעת מוזיקה ישראלית,אבל עכשיו זה הזמן...יש הרבה מוזיקה ישראלית טובה . וחוץ מזה,אני לא מכיר כמעט אף שיר/זמר/יוצר מעבר ל 1995,(פחות או יותר כשגלגל"צ השתלטו לנו על החיים),אלא אם כן הוא רוקר ישראלי או משהו כזה,אז גם לי יש חסך.

משמרותי

New member
ואם יורשה לי להתערב../images/Emo8.gif

אני דווקא שמעתי את פוליקר מבצע שלל שרב וזה היה טוב ויפה כמו שפוליקר יודע. ישראל אחת ברוך הבא וכמיטב המסורת הנך מוזמן לשטוף כלים...

Margarita chum

New member
רגע,

אבל הבחור בסך הכל שאל שאלה............ מיותר להגיד שאף אחד לא "יודע כל"? חוצמזה אל תהיה כל כך מתנשא, זה לא ממש מזמין אנשים לשאול שאלות אתה יודע...... זה אפילו די מעליב. אז תחשוב שוב על הניסוח, אז וואלה, הוא לא ידע שזה גידי גוב שר. ביג דיל. נחמד שהוא פנה אכן לפורום שלנו ושאל.
שיבואו עלינו רק ימים טובים...........................

משמרותי

New member
נכון ,וכי למה יש פורום

אם לא להפצת תורת מאיר ומאיר?אין פסול ברצון לדעת עוד ולהתעדכן

למעלה