שלל חדש!

kyle

New member
נחמד...

אבל האור תקוע באמצע הבית (אני לא מאשים אף אחד) וקשה קצת להשוות

kyle

New member
חחח

אפשר להשוות אום עם איילון שתקוע בסוף...

kyle

New member
תמונה יפה!

כל פעם שמצלמים אותו היא נראה אחרת, ממש יפה!

oren*

New member
מאוד מציק הקטע הזה שלך של הריסת

התמונה בכדי שלא יוכלו לגנוב לך אותה. לפי חוקי מדינת ישראל, אסור לקחת לך תמונה גם אם אתה כותב למטה שכל הזכויות שמורות לך - אין צורך לדחוף במרכז שלה איזה שהוא לכלוך שיפגע ביופי שלה. מצטער, אם אתה לא סומך על חברי הפורום שלך אז עדיף שלא תעלה תמונות בכלל - מזל שבוואלה! או YNET לא מציגים תמונות באותה דרך. לי זה מציק באופן אישי, ובתור צופה קבוע בפורום "צילום" בו מעלים תמונות פי כמה יותר נדירות ויותר חשובות - אני חושב שאתה מגזים.

kyle

New member
אילו, תעזה מה שיש באתר של

ת"א במבט חדש, תעשה לעצמך איזו חתימה קצרה ותרשום C.... זה עובד!

TheIllustrator

New member
הסבר מהותי.

נכון, קיים חוק כזה... אולם, חוק לחוד ומציאות לחוד. למיטב ידיעתי, ישנו חוק האוסר עישון במקומות ציבוריים וחוק לאיסור מכירת משקאות חריפים לבני 18 ומטה, זה משנה למישהו?! לא בארץ. כמו-כן אורן, ברור לכל שהסבירות שאני או כל אדם אחד, נכנס לתביעה משפטית על הפרת זכויות יוצרים של תמונה, אפסית, כך שדיבורים לחוד - מעשים לחוד. עכשיו, נכון, הפגיעה בתמונות לא נעימה, אולם בידי גם עותק מקורי, כך שהעניין לא משמעותי מבחינתי. בפגיעה בתמונה כלל לא נשעית נגד חברי הפורום, אם אחד מבחרים יפנה אלי באופן פרטי, אשמח לחלוק איתו את התמונה, אולם, המעשה נועד להפחית את השימוש בתמונות אצל גורמים לא רצויים. ונכונה העובדה כי התמונות לא "מאד ייחודיות"(לפחות כך המצב לגבי רובן), אולם אף-פעם לא נעים לדעת שנעשה שימוש בלא הסכמתך בתמונותיך, ואתה מכיר זאת באופן אישי אורן. גם אתה לא אוהב זאת.
מה גם שנקודה לא פחות משמעותיתי היא... הפורום שלנו הוא המקום המרכזי ביותר ברשת למציאת תמונות מגוונות, רבות ומתעדכנות, של גורדי שחקים ישראלים!!! המעמד, אם כן, מחייב נקיטת אמצעי זהירות. ייתכן כי יום יבוא והתמונות יועלו באופן מלא באתר של אסף, או בגלריית הפורום - אנני שולל זאת, אולם עד אז אני מעוניין לדעת שלפחות הסבירות לגניבת התמונות, נמוכה עד לא קיימת. אולי עדיין לא השתכנעת, אבל אני בטוח שכעת עמדתי מובנת לכל.

למעלה