שלכת השיר "שלכת" של אמיר בן עיון האם יש ריקוד כזה?
ר רויטל גולן New member 13/9/05 #2 שלכת - עמר בניון ע"פ אתר רוקדים, האתר האוסטרלי, ורשימת הריקודים הרשומים לפני השתלמות באתר של אלי רונן - לא קיים ריקוד לשיר זה.
שלכת - עמר בניון ע"פ אתר רוקדים, האתר האוסטרלי, ורשימת הריקודים הרשומים לפני השתלמות באתר של אלי רונן - לא קיים ריקוד לשיר זה.
ד דב אורבך New member 14/9/05 #6 לא למהר כי...עלי 'שלכת' נושרים לאט ורוח ערב לוחש בלאט....... מתוך ליל סתיו (ריקוד זוגות של מרקו בן-שמעון)
לא למהר כי...עלי 'שלכת' נושרים לאט ורוח ערב לוחש בלאט....... מתוך ליל סתיו (ריקוד זוגות של מרקו בן-שמעון)
ל לימור מאורנית New member 15/9/05 #8 אז יש ריקוד כזה או אין אני מאוד אוהבת ת'שיר וגם את השיר שלו "מורה לחיים"
ל לימור מאורנית New member 15/9/05 #7 למה לגנותו? מה יש לך נגד עמיר בן עיון? והשיר שלכת לא יפה בענייך?
ש שרק2 היחיד New member 15/9/05 #10 לא לגנות חלילה.. התכוונתי לגנוב'תו ... כלומר "לגנוב אותו" בשפה תקנית... אוףףף... רציתי לחסוך והתגובה הזו כילתה את כל החיסכון שתכננתי באותיות..
לא לגנות חלילה.. התכוונתי לגנוב'תו ... כלומר "לגנוב אותו" בשפה תקנית... אוףףף... רציתי לחסוך והתגובה הזו כילתה את כל החיסכון שתכננתי באותיות..
ל לימור מאורנית New member 15/9/05 #9 זה לא מדהים אותך שאין לו ריקוד? אני פשוט בשוּק.......... אני חושבת שצריך להיות לו ריקוד
Z ZEEVS1970 New member 16/9/05 #11 אם כך את מוזמנת לחבר לו ריקוד אני יכול להבטיח לך שתצליחי לחבר ריקוד לא פחות מוצלח מהרבה ריקודים שנרקדים כיום. השאלה היא אם יש לך מספיק קשרים כדי שגם תצליחי לדחוף אח"כ את הריקוד להרקדות השונות.
אם כך את מוזמנת לחבר לו ריקוד אני יכול להבטיח לך שתצליחי לחבר ריקוד לא פחות מוצלח מהרבה ריקודים שנרקדים כיום. השאלה היא אם יש לך מספיק קשרים כדי שגם תצליחי לדחוף אח"כ את הריקוד להרקדות השונות.
ל לימור מאורנית New member 16/9/05 #12 אני אשאל את ויקטור גבאי אם הוא מעוניין ודרך אגב... נוסעים מחר זאת אומרת... היום