שלכת

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
שלכת

שלכת על עלים יבשים של שלכת כותב לך מילים מהלב אוסף עלים כאלו חומים כתומים שיראו כמו קלף ואת בידך מרסקת את העלים לרסיסים

אפרת.א

New member
מה גרם לריסוק העלים?

אולי כי.... משהו שבור לה בפנים? אולי כי.... רוצה היא קלף אמיתי, לא עלי שלכת יבשים? אולי כי.... מילים מהלב - אומרים - ישירות , פנים מול פנים, לא מחכים שהשלכת תשיל עלים יבשים... ועוד כהנה וכהנה, רבים ההירהורים. ואולי... שומרת היא רסיסי העלים, עוטפת בזהירות רסיס אחר רסיס, ....ו..... חולמת על.... עלי שלכת יבשים... ? ?

שש

New member
ואמרתי לה --זוכרת את

זוכרת את זוכרת איך שלחנו ידיים שם בתיאטרון בת``א זוכרת איך ישבנו בספסל בגן הטייסים והמראנו לשחקים זוכרת איך נשמעו קולות מצמוץ שפתיים בנשיקות זוכרת את החופשות שנכסנו לשק שינה אחד זוכרת את הלחישות שלחשתי באוזנייך זוכרת את התחושות הנעימות שחשת וגם הענקת אני זוכר ואת

אפרת.א

New member
זוכרת כל מילה, כל ליטוף

כל נשיקה... כל פסיעה אלי שקיעה.. כל זריחה זוית של מים, צבעי הקשת בשמיים. נגיעה כזו קלה.. כזו שמרטיטה...ומקפיצה... שמחשמלת ת`ידיים, השלובות להן בשניים, מותירה הלמות חושים, משלחת ריגושים. כל תחושה, כל פעימה, כל שבריר שניה.! וכמו נורית הילדה... מהשיר ההוא של פעם, אני נותרתי בודדה, זוכרת - כן... אך, מה הטעם?!?

גילית.

New member
למה את מחכה? B-)

למה אתה מחכה? איך ריטה אומרת את זה? ``תגיד את זה, תגיד את זה, תגיד את זה כבר`` קח אותה למסעדה מצויינת במרכז רחוב שונזה אליזה בפאריס בחודש אוקטובר, כשהשלכת בעיצומה, ותגיד לה את כל מה שלא אמרת לה בפעם הקודמת, תאמין לי שזה כבר יעזור, מקווה שעזרתי, ביי ממני- גילית

שש

New member
בפעם שעברה אמרתי לה כך

עוד לילה ער עבר בשחר הרצון גבר רק החובה מונעת הצפייה נמנעת מיד שמגיע לשולחני על כוס קפה ועוגה פותח את התיבה אולי יש תגובה או חמודה, ממש מכתב אהבה שולח לך את חזרה צרור רגשות עטופים בנשמה בבית טרם שינה מציץ שוב לתיבה מנסה לדמיין אותך חושב עלייך כל הזמן ונרדם

למעלה