שלכת - גווני חום נסיון ראשון שלי לצביעה ב photoshop עם הגרפייר.
א אפרת@הבית New member 15/11/01 #3 אם זה הנסיון הראשון שלך... איך זה ייראה כשתרכשי נסיון?? יפהפה. אפרת
A adi(-: New member 16/11/01 #5 תודה ../images/Emo13.gif המשכתי לקשקש וזה מה שיצא.. נתתם לי חשק להמשיך לקשקש עם הגרפייר, לצייר אני לא ממש יודעת... אני מצרפת את מה שיצא. עדי
תודה ../images/Emo13.gif המשכתי לקשקש וזה מה שיצא.. נתתם לי חשק להמשיך לקשקש עם הגרפייר, לצייר אני לא ממש יודעת... אני מצרפת את מה שיצא. עדי
ק קציפה ירקרקה יותר New member 16/11/01 #4 זה לא רע בכלל ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif 8 בסולם הירוקת בהחלט יש עתיד עם שלכת כזו נראה שהחורף יהיה חמים ונעים
זה לא רע בכלל ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif 8 בסולם הירוקת בהחלט יש עתיד עם שלכת כזו נראה שהחורף יהיה חמים ונעים
A adi(-: New member 16/11/01 #8 תודה ../images/Emo9.gif את העלים ציירתי וצבעתי לפי עלים אמיתיים שסרקתי פעם בסקאנר. הבאתי אותם מסתיו אירופאי. ודווקא הייתי מעדיפה חורף קר, גשום ומושלג, כמו החורף באיזור שממנו הגיעו העלים... עדי
תודה ../images/Emo9.gif את העלים ציירתי וצבעתי לפי עלים אמיתיים שסרקתי פעם בסקאנר. הבאתי אותם מסתיו אירופאי. ודווקא הייתי מעדיפה חורף קר, גשום ומושלג, כמו החורף באיזור שממנו הגיעו העלים... עדי