וברוכה הבאה!!!
א אנה פת 15 New member 24/12/06 #1 שלי שם:אנה אולייניק כיתה:י' מעו"ז:פ"ת אייסי:190564508 איימייל:[email protected] מסנג'ר: משהו להוסיף:אני חדשה פה "למות או לכבוש את ההר" כי אנחנו כן יכולים זאת .
שלי שם:אנה אולייניק כיתה:י' מעו"ז:פ"ת אייסי:190564508 איימייל:[email protected] מסנג'ר: משהו להוסיף:אני חדשה פה "למות או לכבוש את ההר" כי אנחנו כן יכולים זאת .
P Philipil New member 24/12/06 #20 גם אני יש לי עוד 2 מבחנים השבוע ויום ראשון אחרי זה הצבא מושיע אותי ממבחן אצל המורה הכי מעצבנת בבי"ס
א אנה פת 15 New member 24/12/06 #22 חחחחח לי באותו יום יש לי ערבית ופיסיקה שני מקצועות שאני לא מסתדרת איתם עם המורים הכי מעצבנים בכל העולם כנראה
חחחחח לי באותו יום יש לי ערבית ופיסיקה שני מקצועות שאני לא מסתדרת איתם עם המורים הכי מעצבנים בכל העולם כנראה
P Philipil New member 25/12/06 #31 אסור לעשות שני מבחנים באותו יום אלא אם כן אחד מהם לפחות הוא בוחן או מועד ב' (מקרה חריג)
J JaboGirl New member 24/12/06 #28 עשיתי אותם היום פיליפ.. תתחיל לברר איפה נמצאים הרי האטלס ולמה הנחש מוציא לשון(את זה דווקא ידעתי, מהתקופה שאח שלי היה אובססיבי על נישונל ג'אוגרפיק)..
עשיתי אותם היום פיליפ.. תתחיל לברר איפה נמצאים הרי האטלס ולמה הנחש מוציא לשון(את זה דווקא ידעתי, מהתקופה שאח שלי היה אובססיבי על נישונל ג'אוגרפיק)..
P Philipil New member 25/12/06 #36 האטלס זה בצפון מערב אפריקה רצועת הרים באיזור הזה. הנחש מוציא לשון כדי להריח (נכון?)