שלי יחיחמוביץ

שלי יחיחמוביץ

נחרדתי היום לשמוע שהעיתונאית שלי חימוביץ תתמודד בבחירות מטעמה של מפלגת העבודה. אז נכון שמדובר בעיתונאית מוכשרת, אז נכון שיש לה דעות מוצקות בנושאי כלכלה וחברה, אז נכון שמדובר בפמיניסטית מוצהרת א-ב-ל: מה יהיה עם דמותה בארץ נהדרת? על רקע כשלונותיו וחזרתו בתשובה של אודי בן דוד פדרבוש, מתבלטת חלי ומהווה קרן של אור בין אנשי ארץ נהדרת. לא נוותר על חלי בארץ נהדרת, ויפה שעה אחת קודם

319619

New member
ארץ נהדרת בלי חלי

זה כמו אבי ביטר ללא 10 סביך ביום

תרגע...

עכשיו דווקא שהיא עזבה את התקשורת ועברה לממשלה,יש הרבה על מה לראיין אותה .

SimsY

New member
אז מה שלי יחימוביץ הולכת לפוליטיקה?

זה לא אומר שהיא עכשיו תאסור להשתמש בדמות שלה - כי גם על כל הפוליטיקאים האחרים עושים דמויות.

10יוסי10

New member
להיפך, זה רק מקדם את הדמות

עכשיו יוכלו לבנות לה רומן עם עמיר פרץ שגם עליו התחילו לרדת, או להחליט שפדרבוש מתמודד על ש"ס במקביל לחלי שמתמודדת על העבודה. הדמות הייתה זקוקה לרענון, ואני חושב שזו הזדמנות טובה להיכנס בשלי, ויש הרבה על מה להיכנס בה.

10יוסי10

New member
ועוד משהו-האמת,זה ממש תפור על הדמות

במיוחד לאור הריבים של עם טאטיאנה. בארץ נהדרת יכולים להציג את זה שזה שהסכסוכים עם טאטייאנה היו אחד מהמניעים לפרישתה מהתקשורת. יכולים לעשות מהמפנה אצל שלי כל-כך הרבה דברים טובים שכבר אני סקרן לדעת מה יהיה.

elad elmkies

New member
..........

אבא שלי אמר לי שארץ נהדרת היתתה צריכה לעשות לקט אבל הוא התבטל רק בגלל זה (לפי רעיון עם טל פרידמן)

bug a boo

New member
לא לא לא ניתן!../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

הוא כל כך מתוק הטל פרידמן הזה,בדמות חלי.איך שהוא מגלגל את העיניים הקטנות שלו,האמירות,אופן הדיבור..אפילו האות שין קצת משובשת,כמו אצל שלי.אוח..לאכול אותו. אין עילה לסלק את הדמות.נהפוך הוא. מה,זה סופי (סופני)?

actress

New member
עכשיו הייתי מכניסה את לובה במשפט

"קשה קשה" ואכן קשה

למעלה