שלי, היית?

shelycat

New member
בדיוק חזרנו לא מזמן

הייתי, נדקרתי, זה כמעט מאחורינו (מחכים לתשובות) עכשיו נשאר רק טאי-זקס מפאת קוצר הזמן ואורך התור החלטנו לדחות ליום אחר.
 

רחלילי

New member
מעולה שעשיתם

היה תור בטאי??? מוזר כשאני הלכתי (פעמיים) לא היה שום תור. בכל מקרה יופי.
 

shelycat

New member
.........כן............

כן הגענו לטאי-זקס רק בסביבות חמש+ והיה תור לא קטן החלטנו בגלל היום הארוך המתיש והמבלבל שהיה לנו לוותר ולעבור לפעילות הבאה בלו"ז . באיזה שעה את היית שם? שנדע להבא.
 

ג טלי

New member
אולי תשתפי לטובת אלו שעוד לא הגיעו

לשם?
אם הוא היה יודע מה אני עושה כשהוא במילואים הוא היה ... אז באמת, ספרי מה היה ומה צריך (אם את רוצה ), שיהיה לי מוכן לשעת הצורך.
 

shelycat

New member
...................

בשביל הבדיקות צריך רק להגיע לא צריך תור ממלאים איזה טופס מידע לגבייך ולגביו (צריך את מספר תעודת הזהות שלו וארצות המוצא של הוריו) כרטיס אשראי/צ`ק/מזומן כרטיס חבר בקופת החולים שלך וזהו בערך נכנסים, נדקרים ויוצאים. בתל השומר יותר משתלם לחברי קופת חולים מאוחדת עדיף לעשות את הבדיקות כיוון שישר משלמים את המחיר אחרי ההנחה ולא צריך לרדוף אחר כך אחרי הקופה כדי לקבל את ההחזר עליהן, חברי שאר הקופות שעושים בתל השומר כן צריכים לאחר כך לבקש את ההחזרים מהקופה ולא יכולים לשלם במקום את המחיר ה"נוח" יותר. לגבי טאי-זקס שוב אותה פרוצדורה, רק בלי כסף ובמקום אחר.
 

ג טלי

New member
כמה בדיקות עשית?

רופאת הנשים שלי אמרה שלא צריך לעשות כלום חוץ מטאיזקס ואני נורא מבולבלת. מה גם שאני טיפוס שאם יושב לי משהו בראש (במקרה זה, בדיקות) אני צריכה לעשות משהו ומהר כדי שתגמר הדרמה אבל נאמר לי שלגבי הבדיקות כדאי לחכות עד הרגע שממש צריך כי תמיד מגלים עוד ועוד מחלות ו/או גנים וכו´. (ומי כמוני יודעת שזה אכן קורה) ואני בלחץץץץץץץץץץץ.... מצד אחד החלטנו שמחכים לפחות שנתיים. בעצם, בעליהחלטנו, במקרה זה, ואני לא יודעת אם אני אחזיק מעמד. באסה. הרהורים לשעת לילה מאוחרת כשאין מי שיאזן אותי. טוב, יש, אבל הוא שומר עכשיו..
 

shelycat

New member
................

מלאו מבחנה אחת שנשלחת לשמונה בדיקות במקרה שלי יש עוד 2 בדיקות שלא רלוונטיות לי כשאשכנזיה, גם רופא השנים שייך לאסכולה שאומרת שזה לא ממש נחוץ אבל השקט הנפשי שלנו תבע את זה. בכל מקרה גם אנחנו לא מתכננים ילדים בשנה הקרובה לפחות, אבל במידה ומשהו בבדיקות לא תקין ויתברר שאחד מאיתנו או יותר נשא היינו רוצים מספיק זמן לעכל את הבשורה ולהתרגל לה ולא לקבל את זה ב"בום" כשמנסים להכנס להריון, מה גם שידוע שלחץ ומתח עלולים "לעזור" לאי הצלחה להכנס להריון.
 

ג טלי

New member
לא צריך לחשוב מחשבות כאלו ../images/Emo140.gif

הכל יהיה בסדר, אין סיבה שלא! ולא הבנתי אם רופא שיניים היה בציניות או לא.. בכל מקרה, מאחלת לכם שתהינה תוצאות טובות. וד"ש לס´.
 

dorlim

New member
רק עכשיו קלטתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי אני ממש יכולה מאיפה יווצר בלבול בין השניים - הם עושים תחרות למי אני רוצה להגיע פחות....
 

נופר30

New member
כמות הבדיקות תלויה במוצאם

של בני הזוג אנחנו היינו צריכים לעשות רק שניים טי זקס ואיקס שביר כל השאר לא רלוונטיות לנו תתקשרי תשאלי הם ידעו לענות לך לפי מוצאם של ההורים שלך
 
למעלה